Rød peberfrugtsuppe m. fuldkornspasta

Print Recipe
Rød peberfrugtsuppe m. fuldkornspasta
Region Suppe, Vegetarisk
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 500 g rød peberfrugt el. snackpeber
  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 ds hakkede tomater
  • 1 liter oksebouillon okseterning + vand
  • 2,5 dl oma madlavningsfløde 4%
  • 1 spsk sukker
  • 1 spsk paprika
  • salt og peber
  • evt. chili hvis du har
  • 200 g fuldkornspastaskruer
Region Suppe, Vegetarisk
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 500 g rød peberfrugt el. snackpeber
  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 ds hakkede tomater
  • 1 liter oksebouillon okseterning + vand
  • 2,5 dl oma madlavningsfløde 4%
  • 1 spsk sukker
  • 1 spsk paprika
  • salt og peber
  • evt. chili hvis du har
  • 200 g fuldkornspastaskruer
Instruktioner
  1. Skyl og rens peberfrugterne for "indmad". Skær dem i lidt grove stykker. Gør det samme med løg og hvidløg.
  2. Kom peberfrugt, løg, hvidløg, hakket tomat, krydderier og bouillon op i en stor gryde.
  3. Varm op under gryden og lad det simre til peberfrugterne er bløde, ca. 15 minutter.
  4. Blend suppen og bring den i kog. Tilsæt pastaskruer og lad dem koge med til de er møre.
  5. Tilsæt madlavningsfløde og varm suppen uden at den kommer i kog.
  6. Smag til med salt og peber.
  7. Tilsæt evt. lidt mere vand, hvis du synes suppen er for tyk.
  8. Serveres straks, velbekomme!
Recipe Notes

Pris i alt pr. person: 8-10 kr

Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*