Forberedelses tid | 5 minutter |
Tilberedningstid | 25 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
- 500 g rød peberfrugt el. snackpeber
- 2 løg
- 2 fed hvidløg
- 1 ds hakkede tomater
- 1 liter oksebouillon okseterning + vand
- 2,5 dl oma madlavningsfløde 4%
- 1 spsk sukker
- 1 spsk paprika
- salt og peber
- evt. chili hvis du har
- 200 g fuldkornspastaskruer
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Skyl og rens peberfrugterne for "indmad". Skær dem i lidt grove stykker. Gør det samme med løg og hvidløg.
- Kom peberfrugt, løg, hvidløg, hakket tomat, krydderier og bouillon op i en stor gryde.
- Varm op under gryden og lad det simre til peberfrugterne er bløde, ca. 15 minutter.
- Blend suppen og bring den i kog. Tilsæt pastaskruer og lad dem koge med til de er møre.
- Tilsæt madlavningsfløde og varm suppen uden at den kommer i kog.
- Smag til med salt og peber.
- Tilsæt evt. lidt mere vand, hvis du synes suppen er for tyk.
- Serveres straks, velbekomme!
Recipe Notes