Kyllingefrikadeller m. ovnkartofler og coleslaw

Print Recipe
Kyllingefrikadeller m. ovnkartofler og coleslaw
Region Kylling
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 50 minutter
Antal personer
Ingredienser
Frikadeller:
  • 400 gram hakket kylling max 10% fedt
  • 1 løg
  • 1 æg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 tsk god sennep jeg bruger dijon
  • 1-2 spsk rasp
  • 1 tsk salt
  • peber
Tilbehør
  • 1 kg kartofler
  • 500 g hvidkål el. spidskål
  • 5 gulerødder
  • 2,5 dl cheasy fraishe 5%
  • 1-2 tsk dijonsennep
  • 2 tsk sukker
  • paprika
  • salt og peber
  • olie
Region Kylling
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 50 minutter
Antal personer
Ingredienser
Frikadeller:
  • 400 gram hakket kylling max 10% fedt
  • 1 løg
  • 1 æg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 tsk god sennep jeg bruger dijon
  • 1-2 spsk rasp
  • 1 tsk salt
  • peber
Tilbehør
  • 1 kg kartofler
  • 500 g hvidkål el. spidskål
  • 5 gulerødder
  • 2,5 dl cheasy fraishe 5%
  • 1-2 tsk dijonsennep
  • 2 tsk sukker
  • paprika
  • salt og peber
  • olie
Instruktioner
Kartofler:
  1. Tænd ovnen på 200 grader
  2. Vask og skræl kartoflerne og skær dem i både.
  3. Vend kartoflerne med rapsolie, samt paprika, salt og peber
  4. Kom kartoflerne over på en bageplade med bagepapir.
  5. Bag dem i ovnen i ca. 50 minutter til de er gyldne og møre.
Frikadeller:
  1. Riv løg og hvidløg.
  2. Bland kylling med revet løg, hvidløg, æg, sennep, salt og peber.
  3. Bland raspen i farsen og stil den på køl i 15 minutter.
  4. Farsen formes til frikadeller og steges på panden med lidt rapsolie
Coleslaw:
  1. Snit kålen fint. Riv gulerødderne.
  2. Bland spidskål og gulerødder i en skål.
  3. Rør ingredienserne til dressingen sammen: cheasy fraiche, citronsaft, sennep, sukker og salt og peber, og vend den i grønsagerne.
  4. Smag til med salt og peber. Salaten bliver bedst, hvis den får lov at trække en halv times tid i køleskab, men kan også serveres med det samme.
  5. Sammensæt din tallerken med frikadeller, coleslaw og kartofler efter Y-tallerkenmodellen.
Recipe Notes

Pris pr. person: ca. 11-14 kr

Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*