Forberedelses tid | 5 minutter |
Tilberedningstid | 20 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
- 350 g fuldkornsspaghetti
- 200 g bacon i tern
- 1 løg finthakket
- 500 g hvidkål eller spidskål fintsnittet
- 50 g revet parmesan
- 3 æg
- 3 dl minimælk
- salt og peber
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Hak løget og snit hvidkål fint.
- Rist baconen sprød på en stor pande og kog sideløbende spaghettien i en gryde som anvist på pakken.
- Tag bacon til side og tilsæt løg og kål til panden og svits indtil kålen er faldet sammen.
- Pisk imens æg, mælk, parmesan, salt og godt med peber sammen i en skål.
- Hæld vandet fra spaghettien og vend det på panden med bacon og kål. Rør æggecremen i, varm det igennem og smag til med salt og peber.
Recipe Notes
Pris pr. person: 9-10 kr