Pita pizzaer m. gnavegrønt

Print Recipe
Pita pizzaer m. gnavegrønt
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 6-8 fuldkornspitaer
  • 1 kt tomat passata
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 skinke strimler
  • 1 ps cheasy mozzarella revet
  • 500 g gulerødder i stave
  • 0,5 agurk i stave
  • Oregano
  • salt og peber
  • 1 tsk sukker
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 6-8 fuldkornspitaer
  • 1 kt tomat passata
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 skinke strimler
  • 1 ps cheasy mozzarella revet
  • 500 g gulerødder i stave
  • 0,5 agurk i stave
  • Oregano
  • salt og peber
  • 1 tsk sukker
Instruktioner
Tomatsauce
  1. Kom tomat passata, finthakket løg, presset hvidløg, oregano samt salt og peber i en gryde, og lad det simre i 10 minutter. Tilføj 1 tsk. sukker og smag til med salt og peber.
Pita-pizza
  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Flæk pitabrødene og læg dem på en bageplade med bagepapir.
  3. Fordel tomatsauce, skinke og mozzarella på de halve pitaer, og evt. lidt grøntsager, oliven el. lign. hvis du har lyst.
  4. Bag dem i ovnen i ca. 12-15 minutter, drys med oregano og server dem med grøntsagsstave.
Recipe Notes

Pris pr. person: 7-9 kr

Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*