Spicy kyllingeburger med spidskålssalat

Print Recipe
Spicy kyllingeburger med spidskålssalat
Region Kylling
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 10 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Kyllingebøf
  • 400 g hakket kylling max 10% fedt
  • 1 peberfrugt i fine tern
  • 1 løg revet
  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk havregryn
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 tsk chili
  • 1 tsk paprika
  • 0,5 tsk spidskommen
  • 1 tsk salt
  • peber
Spidskålssalat
  • 1 spidskål
  • 1 stor porre
  • 2 æbler
  • 2,5 dl cheasy fraiche 5%
  • 4 spsk citronsaft
  • 2 tsk sukker
  • salt og peber
Andet
  • 4 store fuldkornsburgerboller
  • BBQ sauce el. ketchup
Region Kylling
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 10 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Kyllingebøf
  • 400 g hakket kylling max 10% fedt
  • 1 peberfrugt i fine tern
  • 1 løg revet
  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk havregryn
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 tsk chili
  • 1 tsk paprika
  • 0,5 tsk spidskommen
  • 1 tsk salt
  • peber
Spidskålssalat
  • 1 spidskål
  • 1 stor porre
  • 2 æbler
  • 2,5 dl cheasy fraiche 5%
  • 4 spsk citronsaft
  • 2 tsk sukker
  • salt og peber
Andet
  • 4 store fuldkornsburgerboller
  • BBQ sauce el. ketchup
Instruktioner
Kyllingebøf
  1. Rør kyllingefarsen sammen med revet løg, peberfrugt, krydderier og havregryn. Lad farsen trækker i køleskabet i 10 minutter. Imens kan du lave spidskålssalaten.
  2. Form farsen til 4 store bøffer og steg dem i lidt olie på en varm pande til de er gennemstegt.
Spidskålssalat
  1. Vask og snit spidskål og porre fint. Vask æblerne og fjern kernehuset. Skær æblet i fine tern.
  2. Bland fraiche, citronsaft, sukker samt salt og peber til en dressing. Bland dressing sammen med spidskål, porre og æbler.
Burger
  1. Lun burgerbollerne som anvist. Smør dem med lidt BBQ sauce, tilføj spidskålssalat og kyllingebøf.
  2. Server burgeren med ekstra salat ved siden af.
Recipe Notes

Pris pr. person: 17-18 kr

Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*