Forberedelses tid | 15 minutter |
Tilberedningstid | 10 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
- 1 pk fuldkornstortilla
- 600 g kyllingekebab
- 1 peberfrugt i strimler
- 1 løg i halve skiver
- 1 iceberg
- 4 tomater i skiver
- 0,5 agurk i skiver
- olie til stegning
Cremefraichedressing
- 2,5 dl cheasy fraiche 5%
- 1 bundt purløg el. persille
- 1 fed hvidløg
- salt og peber
Ingredienser
Cremefraichedressing
|
|
Instruktioner
- Varm lidt olie på en pande og svits kebaben til den er næsten færdig. Tilsæt løg og peberfrugt og svits til kyllingen er færdig. Krydr med evt med lidt salt og peber.
- Hak salat, tomat og agurk. Bland ingredienserne til dressingen.
- Varm tortillaerne som anvist på pakken, smør dem med med dressing, og fyld dem med kylling og masser af blandet salat.