Tunfrikadeller

Print Recipe
Tunfrikadeller
Region Fisk
Tilberedningstid 15 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 1 ds tun i vand 140 g
  • 1 spsk fraiche 5%
  • 1 æggeblomme
  • 1 lille løg revet
  • 2 spsk havregryn
  • 1 spsk citronsaft
  • 0,5 tsk salt
  • peber
  • Fedtstof til stegning
Region Fisk
Tilberedningstid 15 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 1 ds tun i vand 140 g
  • 1 spsk fraiche 5%
  • 1 æggeblomme
  • 1 lille løg revet
  • 2 spsk havregryn
  • 1 spsk citronsaft
  • 0,5 tsk salt
  • peber
  • Fedtstof til stegning
Instruktioner
  1. Rør ingredienser til farsen sammen og lad den hvile et øjeblik.
  2. Form farsen til frikadeller og steg dem på begge sider i lidt fedtstof på en pande ved middelvarme.
  3. Server med rugbrød, pita eller salat.
Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*