Tykstegsbøffer med fritter, grønt og bearnaise sauce

Print Recipe
Tykstegsbøffer med fritter, grønt og bearnaise sauce
Region Oksekød
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 50 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 4 tykstegsbøffer
  • 0,5 kg kartofler
  • 0,5 kg blandede rodfrugter (knoldselleri, pastinak el. persillerødder)
  • 1 ps grønne bønner, bønneblanding, ærter eller lign.
  • 1 bearnaise sauce
  • olie
  • salt og peber
Region Oksekød
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 50 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 4 tykstegsbøffer
  • 0,5 kg kartofler
  • 0,5 kg blandede rodfrugter (knoldselleri, pastinak el. persillerødder)
  • 1 ps grønne bønner, bønneblanding, ærter eller lign.
  • 1 bearnaise sauce
  • olie
  • salt og peber
Instruktioner
Fritter
  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Vask og skræl kartofler og rodfrugter. Skær dem i tykke stænger, og vend dem i en skål med olie, samt salt og peber.
  3. Fordel fritterne på en bageplade med bagepapir, og bage fritterne i ovnen i ca. 45 minutter til de er gyldne og sprøde. Vend gerne fritterne undervejs.
  4. Damp eller steg grøntsagerne som anvist på posen.
Bøffer
  1. Dup kødet tørt med køkkenrulle og drys med salt og peber.
  2. Varm fedtstof på en pande ved høj varme. Når panden er varm, brunes kødet 1 minut, på hver side.
  3. Skru ned til middel varme og steg bøfferne til saften kommer op på overfladen. Vend og steg på den anden side til saften kommer op på overfladen. Bøfferne skal steges ca. 2-3 minutter på hver side, alt efter hvor rød du kan lide dem.
  4. Lad bøfferne trække 5-10 minutter inden servering.
  5. Server bøfferne med fritter, grønt og lun bearnaise sauce.
Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*