Denne uges rugbrødsdag byder på en rigtig lækker varmrøget makrelsalat. Salaten er også rigtig god som en let forret med lidt ristet brød og sprød salat.
Varmrøget makrelsalat
Ingredienser
Varmrøget makrelsalat
- 150 g varmrøget makrel
- 0,5 dl fraiche 5%
- 1 spsk mayonnaise
- 1 alm. løg
- 1 spsk citronsaft
- salt og peber
- evt. et drys persille elller purløg hvis du har.
Tilbehør
- rugbrød
- 4 store gulerødder i stave
Sådan gør du
- Fjern skindet, og pluk makrellen i mindre stykker. Rør makrellen sammen med fraiche, mayonnaise, løg, og citronsaft. Smag til med salt og peber.
- Server makrelsalaten sammen med rugbrød og gnavegrønt.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n
Pingback: Sund madplan uge 44 - Sund på budget