makrelsalat

Varmrøget makrelsalat

Denne uges rugbrødsdag byder på en rigtig lækker varmrøget makrelsalat. Salaten er også rigtig god som en let forret med lidt ristet brød og sprød salat.

Print Recipe
Varmrøget makrelsalat
Region Fisk
Forberedelses tid 15 minutter
Antal personer
Ingredienser
Varmrøget makrelsalat
  • 150 g varmrøget makrel
  • 0,5 dl cheasy fraiche 5%
  • 1 spsk mayonnaise
  • 1 løg finthakket
  • 1 spsk citronsaft
  • salt og peber
  • evt. et drys persille elller purløg hvis du har.
Tilbehør
  • rugbrød
  • 4 store gulerødder i stave
Region Fisk
Forberedelses tid 15 minutter
Antal personer
Ingredienser
Varmrøget makrelsalat
  • 150 g varmrøget makrel
  • 0,5 dl cheasy fraiche 5%
  • 1 spsk mayonnaise
  • 1 løg finthakket
  • 1 spsk citronsaft
  • salt og peber
  • evt. et drys persille elller purløg hvis du har.
Tilbehør
  • rugbrød
  • 4 store gulerødder i stave
Instruktioner
  1. Fjern skindet, og pluk makrellen i mindre stykker. Rør makrellen sammen med fraiche, mayonnaise, løg, og citronsaft. Smag til med salt og peber.
  2. Server makrelsalaten sammen med rugbrød og gnavegrønt.
Del denne opskrift
 

One Comment

  1. Pingback: Sund madplan uge 44 - Sund på budget

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*