makrelsalat

Varmrøget makrelsalat

Denne uges rugbrødsdag byder på en rigtig lækker varmrøget makrelsalat. Salaten er også rigtig god som en let forret med lidt ristet brød og sprød salat.

makrelsalat

Varmrøget makrelsalat

No ratings yet
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Ret Fisk og skaldyr, Madpakke, Rugbrødsidéer
Antal 4 personer

Ingredienser
  

Varmrøget makrelsalat

  • 150 g varmrøget makrel
  • 0,5 dl fraiche 5%
  • 1 spsk mayonnaise
  • 1 alm. løg
  • 1 spsk citronsaft
  • salt og peber
  • evt. et drys persille elller purløg hvis du har.

Tilbehør

  • rugbrød
  • 4 store gulerødder i stave

Sådan gør du
 

  • Fjern skindet, og pluk makrellen i mindre stykker. Rør makrellen sammen med fraiche, mayonnaise, løg, og citronsaft. Smag til med salt og peber.
  • Server makrelsalaten sammen med rugbrød og gnavegrønt.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n

One Comment

  1. Pingback: Sund madplan uge 44 - Sund på budget

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*

Varmrøget makrelsalat

 

 


Print Recipe


Varmrøget makrelsalat

Region Fisk

Forberedelses tid 15 minutter

Antal personer


Ingredienser
Tilbehør

Region Fisk

Forberedelses tid 15 minutter

Antal personer


Ingredienser
Tilbehør


Instruktioner
  1. Fjern skindet, og pluk makrellen i mindre stykker. Rør makrellen sammen med fraiche, mayonnaise, løg, og citronsaft. Smag til med salt og peber.

  2. Server makrelsalaten sammen med rugbrød og gnavegrønt.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*