Ristet brød med æg og avocado

Skal morgenmaden være lidt ekstra lækker men gerne uden at det kræver det helt vilde, så er det her lige sagen 😛

Processed with VSCO with preset

Ristet brød med æg og avocado

No ratings yet
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Ret Morgenmad, Vegetar
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 2 stk avocado, moden
  • 4 skiver fuldkornsbrød
  • 4 æg
  • fedtstof til stegning
  • salt og peber

Sådan gør du
 

  • Opvarm en pande ved middelvarme med lidt fedtstof.
  • Slå de fire æg ud på panden. Hvis du har et stor låg du kan lægge henover panden, så gør det – æggene er hurtigt færdige, og du undgår rå æggevide. Tag æggene af panden når hviden er fast, men blommen stadig flydende. Krydr med salt og peber.
  • Rist brødene på begge sider. Fjern sten og skræl fra avocado og mos en halv avocado på hver skive brød. Krydre med lidt salt og peber.
  • Top brødene med et spejlæg og server med det samme – evt. med et drys purløg.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne?
bliv medlem og få adgang med det samme.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*