Skal morgenmaden være lidt ekstra lækker men gerne uden at det kræver det helt vilde, så er det her lige sagen 😛
Ristet brød med æg og avocado
Ingredienser
- 2 stk avocado, moden
- 4 skiver fuldkornsbrød
- 4 æg
- fedtstof til stegning
- salt og peber
Sådan gør du
- Opvarm en pande ved middelvarme med lidt fedtstof.
- Slå de fire æg ud på panden. Hvis du har et stor låg du kan lægge henover panden, så gør det – æggene er hurtigt færdige, og du undgår rå æggevide. Tag æggene af panden når hviden er fast, men blommen stadig flydende. Krydr med salt og peber.
- Rist brødene på begge sider. Fjern sten og skræl fra avocado og mos en halv avocado på hver skive brød. Krydre med lidt salt og peber.
- Top brødene med et spejlæg og server med det samme – evt. med et drys purløg.
Video
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne?
Så bliv medlem og få adgang med det samme.
Så bliv medlem og få adgang med det samme.