Spaghetti squash ala carbonara

Spaghetti squash kan laves på så mange lækre måder. Her er den lavet i en carbonara udgave, og det smager fantastisk 🤩

Spaghetti squash ala carbonara

5 fra 1 stemme
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 40 minutter
Ret Pasta
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 2 spaghetti squash
  • olie
  • salt
  • 200 g fuldkornsspaghetti el. pasta
  • 150 g bacon i tern
  • 1 alm. løg finthakket
  • 50 g revet parmesan
  • 3 æg
  • 2,5 dl madlavningsfløde
  • salt og peber

Sådan gør du
 

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Vask og skær spaghetti squashen over i to halve på den lange led. Skrab kernerne ud og smør indersiden af squashen med lidt olie. Drys til sidst med lidt salt.
  • Første gang at man skal tilberede en spaghetti squash kan det være lidt tricky, så hvis du har brug for at se hvordan man gør, er her u0026#x1f642;
  • Læg squashen med indersiden nedad på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ovnen 30-35 minutter.
  • Skrab kødet ud af den færdigbagte spaghetti squash med en gaffel og trevl det fra hinanden. Sæt det til side og gem skallerne.

Carbonara

  • Kog spaghettien som anvist på posen.
  • Hak løget fint.
  • Rist bacon sprødt på panden. Tilsæt løg og kødet fra spagetti squashen. Svits kort.
  • Pisk imens æg, mælk, parmesan, salt og godt med peber sammen i en skål.
  • Sluk for varmen. Hæld vandet fra spaghettien og vend spaghettien på panden med bacon og spagettisquash samt æggecremen. Smag til med salt og peber.
  • Server evt. i de tomme skaller fra squashen.
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*