En lækker og mættende vegetarret som både kan bruges til aftensmad, frokost eller kold i madpakken 🙂
Spinatvafler med kikærte-karrysalat
Ingredienser
- 1 portion spinatvafler (opskrift)
Kikærte karrysalat
- 1 ds kikærter i lage
- 1 æble
- 0,5 bundt forårsløg
- 3 spsk cornichoner eller drueagurker, finthakket
- 3 spsk fraiche 5%
- 1 spsk mayonnaise
- 1 tsk sennep
- 1 spsk karry
- 1 tsk sukker
- 1 skvæt citron
- salt og peber
Sådan gør du
- Start med at lave spinatvaflerne Imens vaffeldejen trækker og vafler er i jernet, kan du lave kikærtesalaten.
- Hæld lagen fra kikærterne og skyl dem.
- Vask og hak æble, forårsløg og cornichoner/drueagurk fint.
- Rør de finthakkede ingredienser sammen med kikærter og de øvrige ingredienser. Smag kikærtesalaten til med salt, citron og evt, mere karry el. sukker.
- Server de færdigbagte vafler men en god portion kikærte karrysalat.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n
Mætter godt, og kun fantasien sætter grænser for, hvilke krydderier man kan tilsætte vaflerne – og derved variere smagen fra gang til gang.
Kikærtesalaten smager også rigtig godt, med lidt hårdkogte æg i.