hotdog med fuldkorn

Store hotdogbrød med fuldkorn

Store lækre og bløde brød til hjemmelavede hotdogs.

hotdog med fuldkorn

Store hotdogbrød med fuldkorn

4.25 fra 4 stemmer
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 13 minutter
Ret Bagværk
Antal 8 stk

Ingredienser
  

  • 25 g gær
  • 3 dl lunken vand
  • 1 æg
  • 2 spsk sukker
  • 2 tsk salt
  • 3 spsk olie
  • 200 g grahamsmel
  • 300 g hvedemel
  • 1 æg til pensling

Sådan gør du
 

  • Rør gæren ud i håndvarmt vand.
  • Tilsæt sukker, salt, æg og olie, og rør det ud i vandet.
  • Tilsæt grahamsmelet og derefter hvedemel lidt af gangen til du har u0022ælte-venligu0022 dej.
  • Ælt dejen i 8-10 minutter, og lad den herefter hæve i 30 minutter.
  • Form dejen til aflange brød og læg dem på en bageplade med bagepapir. Lad dem efterhæve 30 minutter. .
  • Opvarm ovnen til 200 grader og bag brødene i 11-13 minutter til de gyldne.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n

4 Comments

  1. Katja Boserup

    Hej jeg er vild med dine madplaner, er det mon muligt at få tilføjet næringsindhold, fiber, protein, fedt osv
    Tak igen for madplanerne

  2. Hej Britt, dejlig hjemmeside i øvrigt.
    Æg til pensling står på listen, men det nævner du ikke i opskriften. Går ud fra, at man pensler brødene lige inden de skal bages, ikke?
    Med venlig hilsen Kristina

  3. Har aldrig bagt før men prøvede dem her idag. Mega nem og mega dejlige pølsebrød

4.25 from 4 votes (3 ratings without comment)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*