taco blomkål

Taco Blomkål

Man skulle ikke tro det, men blomkål kan sagtens være “hyggemad”. Disse taco blomkål er super lækre og gør sig rigtig godt som fyld i tacoskaller 😛

taco blomkål

Taco Blomkål

5 fra 1 stemme
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Ret One pot, Vegetar
Køkken Mexicansk
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 1 stort blomkål
  • 1 brev tacokrydderi
  • 1 spsk olie
  • 1 ds sorte bønner
  • 100 g revet cheddar el. tex mex ost
  • 2 modne avocadoer
  • 2 tomater
  • 3 forårsløg
  • evt. tacosauce og jalapenos

Sådan gør du
 

  • Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  • Vask og skær blomkålen i mindre buketter.
  • Vend buketterne sammen med tacokrydderi og olie.
  • Fordel buketterne på bageplade med bagepapir eller i et ildfast fad.
  • Bag dem i ovnen i ca, 25 minutter.
  • Tag de bagte blomkål ud af ovnen. Fordel sorte bønner, cheddar og evt. jalapenos ud over blomkålen og bag det hele yderligere ca. 5 minutter til osten er smeltet.
  • Til sidst toppes med tomat og avocado i tern samt fintsnittet forårsløg.
  • Du kan også toppe med en klat salsasauce hvis det skal være ekstra luksus.
  • Retten kan spises som den er eller bruges i tacoskaller eller wraps.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne?
bliv medlem og få adgang med det samme.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*