I dag står menuen på et lille stykke af Grækenland, nu i en vegetarisk udgave. Vegetar moussaka er en af de vegetarretter der fuldt ud lever op til den originale kødholdige udgave. Du får den lækre krydrede smag og den cremede hvide sauce på toppen, samtidig med, at der er skruet op for grøntsags- og kostfiber indholdet i retten 🙂 Enjoy!
Mangler du inspiration til flere sunde og billige vegetarretter, så finder du mine opskrifter her.
Kan man evt erstatte auberginen med noget andet?? Og hvad evt?
Så ville jeg nok købe en ekstra squash og skære i skiver lige som auberginen 🙂 Det bliver ikke helt det samme, men helt sikkert stadig lækkert.
Det smagte virkelig godt har aldrig lavet ostesauce med æg, men det fungerede bare så godt
Dejligt at høre 🙂
Kan jeg lave det hele klart og så lade det stå i køleskabet til dagen efter og så først bage den der?
Hvis du laver de enkelte ting for sig og ikke samler den før på dagen, kan det nok fungere. Du bliver dog nok nødt til at varme den hvide sauce op igen, da den bliver ret tyk når den er kold. Jeg har dog aldrig prøvet, så kan ikke sige med sikkerhed at det bliver godt.
Den smager jo helt fantastisk :)!
Jeg havde glædet mig til denne ret, men den faldt desværre ikke i god jord her. Smagen blev meget støvet, og selv om jeg godt kan lide linser, blev den meget melet i konsistensen.
– Ostesovsen var god!
Det eneste der mangler er en næringsindholdsfortegnelse. Det ville være så lækkert.
Kan man erstatte kanel med en anden slags krydderi eller helt undvære det?
Glæder mig meget til at smage det
Kan man erstatte kanel med et andet krydderi?
Du kan undlade det, men så får du ikke den “rigtige” mousakka-smag 🙂