Wok med kylling og nudler

Wok med kylling og nudler

Wok med kylling og nudler smager bare helt fantastisk, og så er det simpelthen så nemt og hurtigt at bikse sammen. I opskriften er der blandt andet brugt frosne grøntsager, som er fuldt ud lige så sunde som de friske. Har du rester af grøntsager i køleskabet, er retten dog også super velegnet til at få ryddet lidt op.

Wok med kylling og nudler

4 from 21 votes
Recipe by Britt // Sund på budget Course: Kylling
Antal

4

personer
Forberedelsestid

10

minutes
Tilberedningstid

25

minutes
Fryseegnet

Ja

Det skal du bruge

  • 400 g kyllingelårfilet eller kyllingebryst/inderfilet

  • 1 ps thaiblanding eller wokblanding

  • 1 løg , alm

  • 1 peberfrugt

  • 2 fed hvidløg

  • 1 ds kokosmælk, 400 ml

  • 1 tsk karry el. grøn karrypasta

  • 1 pk fuldkornsnudler, 250 g

  • 2 dl kogende vand

  • 1 hønsebouillonterning

  • olie til stegning

  • evt. peanuts til drys hvis du har

Sådan gør du

  • Skær kylling i strimler, og løg og peberfrugt i tern.
  • Opvarm olie i en stor pande eller en wok (eller en gryde).
  • Steg løg, hvidløg og kylling et par minutter.
  • Tilsæt grøntsagsblanding og lad det svitse 3 minutter. Tilsæt peberfrugt og svits et par minutter. TIlsæt kogt vand, nudler , bouillonterning og karry, og lad det småsimre et par minutter.
  • Skru ned for varmen og tilsæt kokosmælk. Lad retten simre ved lav varme og smag til med salt og peber, og evt. mere karrypasta. Servér.

Noter

  • Tip: Brug dine grøntsagsrester i retten, f.eks. kål, squash, porre, forårsløg, gulerødder og andre rodfrugter.
  • Pris pr. person: 12-14 kr

6 Comments

  1. Virkelig lækker ret! Den er et hit herhjemme

  2. Pingback: Sund madplan uge 48 - Sund på budget

  3. Rigtig god ret, smagte super godt. Valgte at bruge den røde karrypasta for at give retten et lille spark.

  4. Ser lækkert ud 🙂 Skal nudlerne ikke koges først?

    • Britt // Sund på budget

      Tak 🙂 Nej de skal bare koge i saucen, så siger de væde derfra – det smager rigtig godt 🙂

  5. Denise Valentin

    Lækker, hurtig og virkelig nem ret.
    Jeg valgte at bruge panang karry, da det lige var det jeg havde.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*