Forberedelses tid | 15 minutter |
Tilberedningstid | 45 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
- 450 g hakket oksekød max 10% fedt
- 1 kg kartofler
- 1 ps grønne bønner 700 g (haricots verts)
- 1 bearnaise sauce K-salat el. lign.
- olie
- salt og peber
- paprika
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Skræl kartoflerne og skær dem halvt igennem i tynde skiver. Læg kartoflerne i et ildfastfad, og pensl dem med olie og drys med paprika, salt og peber. Bag dem i ovnen i ca. 40-45 minutter. (du kan også sagtens lade skrællen sidde, og bare vaske kartoflerne grundigt inden du skære dem)
- Varm bønner og bearnaise som anvist på pakken.
- Form kødet til 4 hakkebøffer, krydr med salt og peber. Gennemsteg dem på panden ca. 6 minutter på hver side, alt efter tykkelse.
- Servér bøfferne med kogte bønner, kartofler samt lun bearnaise.
Recipe Notes
Pris pr. person: 13-15 kr