Hakkebøf med hasselback kartofler, bønner og bearnaise

Print Recipe
Hakkebøf med hasselback kartofler, bønner og bearnaise
Region Dansk, Oksekød
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 45 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 450 g hakket oksekød max 10% fedt
  • 1 kg kartofler
  • 1 ps grønne bønner 700 g (haricots verts)
  • 1 bearnaise sauce K-salat el. lign.
  • olie
  • salt og peber
  • paprika
Region Dansk, Oksekød
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 45 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 450 g hakket oksekød max 10% fedt
  • 1 kg kartofler
  • 1 ps grønne bønner 700 g (haricots verts)
  • 1 bearnaise sauce K-salat el. lign.
  • olie
  • salt og peber
  • paprika
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Skræl kartoflerne og skær dem halvt igennem i tynde skiver. Læg kartoflerne i et ildfastfad, og pensl dem med olie og drys med paprika, salt og peber. Bag dem i ovnen i ca. 40-45 minutter. (du kan også sagtens lade skrællen sidde, og bare vaske kartoflerne grundigt inden du skære dem)
  3. Varm bønner og bearnaise som anvist på pakken.
  4. Form kødet til 4 hakkebøffer, krydr med salt og peber. Gennemsteg dem på panden ca. 6 minutter på hver side, alt efter tykkelse.
  5. Servér bøfferne med kogte bønner, kartofler samt lun bearnaise.
Recipe Notes

Pris pr. person: 13-15 kr

Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*