Hakkebøffer i fad

Print Recipe
Hakkebøffer i fad
Region Oksekød
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 450 g hakket oksekød max 10% fedt
  • 200 g champignon i skiver
  • 2 løg hakket
  • 2 fed hvidløg presset
  • 2 peberfrugter i strimler
  • 2,5 dl oma madlavningsfløde 4%
  • 2 dl minimælk
  • 2 tsk paprika
  • 1 tsk timian
  • 1 ds tomatpure
  • 1 tsk sukker
  • 1 spsk hvedemel til jævning
  • salt og peber
Tilbehør
  • 300 g fuldkornspasta el. spaghetti
  • 350 g grønne bønner haricots verte
Region Oksekød
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 450 g hakket oksekød max 10% fedt
  • 200 g champignon i skiver
  • 2 løg hakket
  • 2 fed hvidløg presset
  • 2 peberfrugter i strimler
  • 2,5 dl oma madlavningsfløde 4%
  • 2 dl minimælk
  • 2 tsk paprika
  • 1 tsk timian
  • 1 ds tomatpure
  • 1 tsk sukker
  • 1 spsk hvedemel til jævning
  • salt og peber
Tilbehør
  • 300 g fuldkornspasta el. spaghetti
  • 350 g grønne bønner haricots verte
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Vask og snit grøntsagerne. Form det hakkede kød til 4 bøffer og krydr dem med salt og peber.
  3. Brun hakkebøfferne på en pande med lidt fedtstof. De skal ikke gennemsteges, men bare lige have lidt farve. Læg bøfferne i et ildfast fad.
  4. Steg champignonerne gyldne på panden, og tilsæt herefter løg der steget til de er klare.
  5. Tilsæt peberfrugter og paprika og lad det svitse et øjeblik. Tilsæt herefter madlavningsfløde, mælk, tomatpure, timian og sukker.
  6. Lad saucen koge et par minutter, og jævn evt. saucen en smule med lidt vand og mel. Smag til med salt og peber.
  7. Hæld saucen og grøntsagerne over bøfferne i fadet. Stil fadet i ovnen i ca. 20-25 minutter idntil bøfferne er færdige.
  8. Server bøfferne med kogt fuldkornspasta og dampede grønne bønner
Recipe Notes

Pris pr. person: 15-17 kr

Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*