Salat-søndag byder på en super nem og hurtig omgang nudler. Har du rester af kål, grønne bønner, majs, spirer, sukkerærter eller lign. kan du sagtens bruge det i retten 🙂
Nudler med kylling, grønt og peanuts
Ingredienser
- 250 g fuldkornsnudler
- 400 g kyllingebryst eller inderfilet i strimler
- 2 alm. løg
- 2 fed hvidløg
- 1 peberfrugt
- 1 squash
- 4 gulerødder
- 5 spsk soyasauce
- saften fra 1 lime
- 4 spsk saltede peanuts til drys
- salt og peber
- olie til stegning
Sådan gør du
- Vask og snit grøntsagerne i strimler.
- Kog fuldkornsnudler som anvist på pakken.
- Opvarm lidt olie på panden og steg kyllingestykkerne. Når de er gennemstegt tages de af panden.
- Svits grøntsagerne til de begynder at falde lidt sammen.
- Tilføj nudler, kylling samt soyasauce. Smag retten til med salt og peber samt saften fra 1 lime. Evt. mere soyasauce.
- Tip! Har du peanutbutter, kan du med fordel blande et par skefulde i retten – det smager rigtig godt!
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n
Leave a Comment