Ovnbagt fiskefilet

Rugbrød med ovnbagte fiskefileter og grøntsagsstave

I dag skal vi have en af de nemmeste fiskeretter, nemlig lækre ovnbagte fiskefileter på rugbrød med grønt til. Hvis det skal være et sundt måltid, er det dog ikkke lige meget hvilke fiskefileter man vælger. Du kan selvfølgelig vælge at lave dem selv, men tager du de færdig-panerede er det om at kigge efter nøglehulsmærket – det sikre at fisken ikke indeholder for meget fedt og salt 🙂

Ovnbagt fiskefilet

Rugbrød med ovnbagte fiskefileter og grøntsagsstave

5 fra 3 stemmer
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 1 time 10 minutter
Ret Fisk, Rugbrød
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 500 g ovnklare fiskefileter
  • 1 pk rugbrød
  • 1 agurk i stave
  • 4 gulerødder i stave
  • evt. citronsaft og remoulade

Sådan gør du
 

  • Bag fiskefileterne i ovnen som anvist på posen. Fiskefileterne fra Fish! er nøglehulsmærket blandt andet pga den lave fedtprocent i paneringen. Hvis man i stedet for at bage fiskefileterne, smider dem på panden, så suger paneringen en masse fedt, hvilket jeg ikke vil anbefale, hvis man gerne vil have et sundt og ikke alt for kalorierholdigt aftensmåltid.
  • Skær grøntsagerne i stave.
  • Server de bagte fiskefileter med rugbrød, grønt og evt . lidt remoulade og citronsaft.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n
5 from 3 votes (3 ratings without comment)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*

Rugbrød med ovnbagte fiskefileter og grøntsagsstave


Print Recipe


Rugbrød med ovnbagte fiskefileter og grøntsagsstave

Region Fisk

Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 20 minutter

Antal personer

Region Fisk

Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 20 minutter

Antal personer


Instruktioner
  1. Bag fiskefileterne i ovnen som anvist på posen. Fiskefileterne fra Fish! er nøglehulsmærket blandt andet pga den lave fedtprocent i paneringen. Hvis man i stedet for at bage fiskefileterne, smider dem på panden, så suger paneringen en masse fedt, hvilket jeg ikke vil anbefale, hvis man gerne vil have et sundt og ikke alt for kalorierholdigt aftensmåltid.

  2. Skær grøntsagerne i stave.

  3. Server de bagte fiskefileter med rugbrød, grønt og evt . lidt remoulade og citronsaft,

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*