Ovnbagt fiskefilet

Rugbrød med ovnbagte fiskefileter og grøntsagsstave

I dag skal vi have en af de nemmeste fiskeretter, nemlig lækre ovnbagte fiskefileter på rugbrød med grønt til. Hvis det skal være et sundt måltid, er det dog ikkke lige meget hvilke fiskefileter man vælger. Du kan selvfølgelig vælge at lave dem selv, men tager du de færdig-panerede er det om at kigge efter nøglehulsmærket – det sikre at fisken ikke indeholder for meget fedt og salt 🙂

Rugbrød med ovnbagte fiskefileter og grøntsagsstave

5 from 3 votes
Recipe by Britt // Sund på budget Course: Rugbrød, Fisk
Antal

4

personer
Forberedelsestid

15

minutes
Tilberedningstid

20

minutes
Fryseegnet

Nej

Det skal du bruge

  • 500 g ovnklare fiskefileter

  • 1 pk rugbrød

  • 1 agurk i stave

  • 4 gulerødder i stave

  • evt. citronsaft og remoulade

Sådan gør du

  • Bag fiskefileterne i ovnen som anvist på posen. Fiskefileterne fra Fish! er nøglehulsmærket blandt andet pga den lave fedtprocent i paneringen. Hvis man i stedet for at bage fiskefileterne, smider dem på panden, så suger paneringen en masse fedt, hvilket jeg ikke vil anbefale, hvis man gerne vil have et sundt og ikke alt for kalorierholdigt aftensmåltid.
  • Skær grøntsagerne i stave.
  • Server de bagte fiskefileter med rugbrød, grønt og evt . lidt remoulade og citronsaft.

Noter

  • Pris pr person: 10-12 kr

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*