Aspargessuppe

AspargessuppeDenne uges suppe er en klassisk aspargessuppe, som jeg virkelig holder meget af. Jeg kommer altid lidt i festhumør når jeg får aspargessuppe, da jeg ofte har fået suppen som skrub-af-mad ved festlige lejligheder 😀 Det skal dog ikke afholde mig fra, at spise den i hverdagen også- hvem kan ikke bruge lidt fest på en kold søndag 😉

Print Recipe
Aspargessuppe
Region Suppe, Vegetarisk
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 2 spsk smør eller smagsneutral olie
  • 2 spsk hvedemel
  • 2 ds aspargessnitter inkl. væden
  • 1,5 dl vand
  • 2,5 dl oma madlavningsfløde 4%
  • 1 bouillonterning høns el. grøntsag
  • salt og peber
  • fuldkornsbaguettes
Region Suppe, Vegetarisk
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 2 spsk smør eller smagsneutral olie
  • 2 spsk hvedemel
  • 2 ds aspargessnitter inkl. væden
  • 1,5 dl vand
  • 2,5 dl oma madlavningsfløde 4%
  • 1 bouillonterning høns el. grøntsag
  • salt og peber
  • fuldkornsbaguettes
Instruktioner
  1. Hæld væden fra aspargessnitterne over i en beholder, så du har asparges og væde hver for sig.
  2. Opvarm fedtstof i en gryde ved middelvarme. Tilsæt mel og pisk grundigt. Tilsæt aspargesvand lidt ad gangen imens du pisker.
  3. Når du har brugt alt aspargesvandet, tilsættes vand lidt af gangen. Stadig imens du pisker. Tilsæt bouillonterning.
  4. Lad suppen småkoge i ca. 5 minutter. Tilsæt fløde og aspargessnitter, og varm suppen igennem i yderligere 5 minutter.
  5. Smag til med salt og peber.
  6. Server med lune fuldkornsbaguettes.
  7. Tip: ønsker du mere fylde til suppen, kan du tilføje kødboller.
Recipe Notes

Pris pr. person: 8-9 kr

Del denne opskrift
 

Du finder inspiration til flere sunde og billige supper lige her.

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*