Stegt flæsk med persillesauce

Print Recipe
Stegt flæsk med persillesauce
Region Dansk, Svinekød
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
Ingredienser
Region Dansk, Svinekød
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
Ingredienser
Instruktioner
Flæsk
  1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft.
  2. Bank flæskeskiverne godt flade og drys med salt .Læg skiverne på en bageplade med bagepapir og steg dem midt i ovnen i ca. 20-25 minutter. Vend skiverne undervejs.
Tilbehør
  1. Skræl gulerødder og kartofler, og kog dem i letsaltet vand ca. 20 minutter til de er møre. Du skal bruge ca ½-1 dl af kogevandet til saucen.
Persillesauce
  1. Varm fedtstof i en lille gryde. Tilsæt mel og pisk det godt sammen ved jævn varme.
  2. Hæld mælken i lidt ad gangen og pisk godt hele tiden så det ikke klumper.
  3. Tilsæt kartoffelvand til du har den ønskede konsistens. Tilsæt persille samt salt og peber, og kog saucen igennem.
Recipe Notes

Pris pr. person: 9-11 kr

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Stegt flæsk med persillesauce

Stegt flæsk med persillesauce

Stegt flæsk med persillesauce, er ikke en ret jeg vil anbefale, at man spiser hver uge. I en ganske almindelig sund kost, er der dog selvfølgelig plads til at man kan få sådanne retter en gang imellem. Fidusen bag en sund portion stegt flæsk, er at skrue lidt ned for mængden af flæsk (ja jeg ved godt at den svær) og op for grøntsagstilbehøret 🙂

(mere…)

One Comment

  1. Godt råd hvis i har en actifry så lav flæsken i den det smager ligeså godt og sviner mindre

4.60 from 5 votes (5 ratings without comment)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*