Minestronesuppe

Print Recipe
Minestronesuppe
Ud over at være sund, lækker og billig spise, så er minestronesuppe genial til at få tømt grøntsagsskuffen for rester sidst på ugen - det meste kan bruges.
Region Suppe
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
Ingredienser
Region Suppe
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
Ingredienser
Instruktioner
  1. Svits bacon i tern i en stor gryde til det bliver sprødt.
  2. Champignon skæres i skiver svits dem gyldne sammen med bacon.
  3. Hak løg og hvidløg og svits dem i gryden til de bliver bløde og klare.
  4. Skræl gulerødder, skær dem i skiver og tilsæt dem til gryden sammen med krydderiene (og evt. grøntsagsrester). Svits dem i et par minutter.
  5. Tilsæt hakkede tomater, kartofler i tern, vand og bullionterning, og bring suppen i kog.
  6. Lad suppen simre til kartoflerne er møre - ca. 15-20 minutter.
  7. Smag til med salt og peber
  8. Servér suppe med lune fuldkornsbaguettes.
Recipe Notes

Pris pr. mand: 8-10 kr

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Sund på budget billede til opskrift

Minestronesuppe

En skøn fyldig suppe der varmer på de kolde dage. Suppen kan laves vegetarisk ved at udelade bacon i opskriften 🙂

Sund på budget billede til opskrift

Minestronesuppe

4 fra 3 stemmer
Forb. tid 25 minutter
Tilb. tid 25 minutter
Samlet tid 1 time 10 minutter
Ret Suppe, Svinekød
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 1 pk bacon i tern, fedtruceret
  • 5 kartofler i tern
  • 200 g champignon
  • 2 gulerødder
  • 2 alm. løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 ds hakkede tomater
  • 1,5 tsk timian
  • 1,5 tsk basilikum
  • 2 tsk paprika
  • 1 liter vand
  • 1 bouillonterning
  • salt og peber
  • evt. rester fra grøntsagsskuffen f.eks. squash, porre, forårsløg, peberfrugt

Tilbehør

  • 2 stk fuldkornsbaguettes

Sådan gør du
 

  • Svits bacon i tern i en stor gryde til det bliver sprødt.
  • Champignon skæres i skiver svits dem gyldne sammen med bacon.
  • Hak løg og hvidløg og svits dem i gryden til de bliver bløde og klare.
  • Skræl gulerødder, skær dem i skiver og tilsæt dem til gryden sammen med krydderiene (og evt. grøntsagsrester). Svits dem i et par minutter.
  • Tilsæt hakkede tomater, kartofler i tern, vand og boullionterning, og bring suppen i kog.
  • Lad suppen simre til kartoflerne er møre – ca. 15-20 minutter.
  • Smag til med salt og peber
  • Servér suppe med lune fuldkornsbaguettes.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n

One Comment

  1. Heidi Brix

    Jeg er normalt ikke til suppe, men jeg øver mig og denne suppe var virkelig god. Jeg tilføjede en spsk. Buko krydderost og en skvat 4% madlavningsfløde så den blev lidt cremet. Kan anbefales.

4 from 3 votes (3 ratings without comment)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*