Minestronesuppe

Print Recipe
Minestronesuppe
Ud over at være sund, lækker og billig spise, så er minestronesuppe genial til at få tømt grøntsagsskuffen for rester sidst på ugen - det meste kan bruges.
Region Suppe
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 1 pk bacon i tern
  • 5 kartofler i tern
  • 200 g champignon i skiver
  • 2 gulerødder i tern
  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 ds hakkede tomater
  • 1,5 tsk timian
  • 1,5 tsk basilikum
  • 1 tsk paprika
  • 1 liter vand
  • 1 bouillonterning
  • salt og peber
  • evt. rester fra grøntsagsskuffen f.eks. squash, porre, forårsløg, peberfrugt
  • Tilbehør: fuldkornsbaguettes
Region Suppe
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 1 pk bacon i tern
  • 5 kartofler i tern
  • 200 g champignon i skiver
  • 2 gulerødder i tern
  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 ds hakkede tomater
  • 1,5 tsk timian
  • 1,5 tsk basilikum
  • 1 tsk paprika
  • 1 liter vand
  • 1 bouillonterning
  • salt og peber
  • evt. rester fra grøntsagsskuffen f.eks. squash, porre, forårsløg, peberfrugt
  • Tilbehør: fuldkornsbaguettes
Instruktioner
  1. Svits bacon i tern i en stor gryde til det bliver sprødt.
  2. Champignon skæres i skiver svits dem gyldne sammen med bacon.
  3. Hak løg og hvidløg og svits dem i gryden til de bliver bløde og klare.
  4. Skræl gulerødder, skær dem i skiver og tilsæt dem til gryden sammen med krydderiene (og evt. grøntsagsrester). Svits dem i et par minutter.
  5. Tilsæt hakkede tomater, kartofler i tern, vand og bullionterning, og bring suppen i kog.
  6. Lad suppen simre til kartoflerne er møre - ca. 15-20 minutter.
  7. Smag til med salt og peber
  8. Servér suppe med lune fuldkornsbaguettes.
Recipe Notes

Pris pr. mand: 8-10 kr

Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*