En virkelig skøn og nem måde at få brugt sin rest af pulled pork. Der serveres en sprød kålsalat ved siden af, og personligt er jeg glad for at toppe pizzaerne med rødløg eller jalapenos 😛
Minipizzaer med pulled pork
Ingredienser
- 4 fuldkornspitabrød
- 1 dl bbq sauce
- 300 g pulled pork f.eks en rest fra dagen før (opskrift)
- 100 g revet mozzarella 13%
- 350 g kålsalat
- 2 dl fraiche 5%
- 1 tsk sennep
- 1 tsk sukker
- salt og peber
- evt rødløg el. jalapenos
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Flæk pitabrødene over i 2 dele og smør hver del med bbq sauce.
- Løg pitabrødene på en bageplade med bagepapir og fordel pulled pork og revet ost på brødene.
- Bag dem i ovnen i ca. 10 minutter til osten er gylden og bunden sprød.
- Rør en dressing af fraiche, sennep, sukker og salt og peber, og vend kålsalaten heri.
- Server minipizzaerne med kålsalat og evt. med syltede rødløg eller jalapenos på toppen.
Ønsker du at se næringsindhold? Så bliv medlem og få adgang med det samme.