pastafad

Pastafad med skinke og grønt

Pastafad er en super nem og hurtig ret, og så den meget velegnet til at få brugt resterne fra grøntsagsskuffen 🙂

pastafad

Pastafad med skinke og grønt

3.86 fra 7 stemmer
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Ret Svinekød
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 300 g fuldkornspasta
  • 2 pk skinke i tern el. kyllingetern
  • 1 broccoli
  • 1 squash
  • 1 l løg
  • 1 peberfrugt
  • 75 g cheasy mozzarella 13%

Bechamelsauce

  • 5 dl minimælk
  • 1 dl vand
  • 2,5 spsk mel
  • 1 tsk stødt muskatnød
  • 75 g cheasy mozzarella 13%
  • salt og peber

Sådan gør du
 

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Kog pastaen som anvist på pakken i letsaltet vand.
  • Imens pastaen koger skæres grøntsagerne i mundrette stykker og der laves bechamel sauce.

Bechamelsauce

  • Lav en jævning af 1 dl vand og mel. Bring mælken i kog i en gryde under omrøring. Tilsæt meljævningen under omrøring. Tilsæt revet ost og kog sovsen igennem, stadig under omrøring. Smag til med salt, peber og muskatnød.

Pastafad

  • Fordel den kogte pasta, skinketern og grøntsagerne i et ildfast fad.
  • Hæld sauce over og drys med resten af osten.
  • Gratiner pastafadet i ovnen i ca. 20 minutter til osten er gylden. Servér.

Noter

u003cliu003eTip: Har du grøntsagsrester der skal bruges kan de fleste grøntsager bruges i fadet. Jeg laver tit fadet ala køleskab for at få brugt rester, og elsker at bruge tomater, porrer, ærter, gulerødder, kål, osv.u003c/liu003e
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n
3.86 from 7 votes (7 ratings without comment)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*

Pastafad med skinke og grønt


Print Recipe


Pastafad med skinke og grønt

Region Svinekød

Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 20 minutter

Antal personer
personer


Ingredienser

Bechamelsauce

Region Svinekød

Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 20 minutter

Antal personer
personer


Ingredienser

Bechamelsauce


Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 200 grader.

  2. Kog pastaen som anvist på pakken i letsaltet vand.

  3. Imens pastaen koger skæres grøntsagerne i mundrette stykker og der laves bechamel sauce.

Bechamelsauce
  1. Lav en jævning af 1 dl vand og mel. Bring mælken i kog i en gryde under omrøring. Tilsæt meljævningen under omrøring.
    Tilsæt revet ost og kog sovsen igennem, stadig under omrøring. Smag til med salt, peber og muskatnød.

Pastafad
  1. Fordel den kogte pasta, skinketern og grøntsagerne i et ildfast fad.

  2. Hæld sauce over og drys med resten af osten.

  3. Gratiner pastafadet i ovnen i ca. 20 minutter til osten er gylden. Servér.

  4. Tip: Har du grøntsagsrester der skal bruges kan de fleste grøntsager bruges i fadet. Jeg laver tit fadet ala køleskab for at få brugt rester, og elsker at bruge tomater, porrer, ærter, gulerødder, kål, osv.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*