Pastafad med skinke og grønt

Pastafad

Pastafad er en super nem og hurtig ret, og så den meget velegnet til at få brugt resterne fra grøntsagsskuffen 🙂

Print Recipe
Pastafad med skinke og grønt
Region Svinekød
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 300 g fuldkornspasta
  • 2 pk skinke i tern el. kyllingetern
  • 1 broccoli i buketter
  • 1 squash i tern
  • 1 stort løg i tern
  • 1 peberfrugt i tern
  • 75 g cheasy mozzarella 13%
Bechamelsauce
  • 6 dl minimælk
  • 1 dl vand
  • 2,5 spsk mel
  • 0,5-1 tsk stødt muskatnød
  • 75 g cheasy mozzarella 13%
  • salt og peber
Region Svinekød
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 300 g fuldkornspasta
  • 2 pk skinke i tern el. kyllingetern
  • 1 broccoli i buketter
  • 1 squash i tern
  • 1 stort løg i tern
  • 1 peberfrugt i tern
  • 75 g cheasy mozzarella 13%
Bechamelsauce
  • 6 dl minimælk
  • 1 dl vand
  • 2,5 spsk mel
  • 0,5-1 tsk stødt muskatnød
  • 75 g cheasy mozzarella 13%
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Kog pastaen som anvist på pakken i letsaltet vand.
  3. Imens pastaen koger skæres grøntsagerne i mundrette stykker og der laves bechamel sauce.
Bechamelsauce
  1. Lav en jævning af 1 dl vand og mel. Bring mælken i kog i en gryde under omrøring. Tilsæt meljævningen under omrøring. Tilsæt revet ost og kog sovsen igennem, stadig under omrøring. Smag til med salt, peber og muskatnød.
Pastafad
  1. Fordel den kogte pasta, skinketern og grøntsagerne i et ildfast fad.
  2. Hæld sauce over og drys med resten af osten.
  3. Gratiner pastafadet i ovnen i ca. 20 minutter til osten er gylden. Servér.
  4. Tip: Har du grøntsagsrester der skal bruges kan de fleste grøntsager bruges i fadet. Jeg laver tit fadet ala køleskab for at få brugt rester, og elsker at bruge tomater, porrer, ærter, gulerødder, kål, osv.
Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *