pastafad

Pastafad med skinke og grønt

Pastafad er en super nem og hurtig ret, og så den meget velegnet til at få brugt resterne fra grøntsagsskuffen 🙂

pastafad

Pastafad med skinke og grønt

3.86 fra 7 stemmer
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Ret Svinekød
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 300 g fuldkornspasta
  • 2 pk skinke i tern el. kyllingetern
  • 1 broccoli
  • 1 squash
  • 1 l løg
  • 1 peberfrugt
  • 75 g cheasy mozzarella 13%

Bechamelsauce

  • 5 dl minimælk
  • 1 dl vand
  • 2,5 spsk mel
  • 1 tsk stødt muskatnød
  • 75 g cheasy mozzarella 13%
  • salt og peber

Sådan gør du
 

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Kog pastaen som anvist på pakken i letsaltet vand.
  • Imens pastaen koger skæres grøntsagerne i mundrette stykker og der laves bechamel sauce.

Bechamelsauce

  • Lav en jævning af 1 dl vand og mel. Bring mælken i kog i en gryde under omrøring. Tilsæt meljævningen under omrøring. Tilsæt revet ost og kog sovsen igennem, stadig under omrøring. Smag til med salt, peber og muskatnød.

Pastafad

  • Fordel den kogte pasta, skinketern og grøntsagerne i et ildfast fad.
  • Hæld sauce over og drys med resten af osten.
  • Gratiner pastafadet i ovnen i ca. 20 minutter til osten er gylden. Servér.

Noter

u003cliu003eTip: Har du grøntsagsrester der skal bruges kan de fleste grøntsager bruges i fadet. Jeg laver tit fadet ala køleskab for at få brugt rester, og elsker at bruge tomater, porrer, ærter, gulerødder, kål, osv.u003c/liu003e
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n
3.86 from 7 votes (7 ratings without comment)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*