Fiskelasagne med hvid fisk

Print Recipe
Fiskelasagne med hvid fisk, spinat og porrer
Region Fisk, Vegetarisk
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 45 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 300 g sejfilet, optøet eller anden hvid fisk
  • 2 gulerødder
  • 1 stor porre
  • 1 ps cheasy mozzarella 13% 150 g
  • 4 spsk rasp
  • salt og peber
  • 0,5 pk fuldkornslasagneplader
Bechamelsauce
  • 5 dl minimælk
  • 2,5 spsk hvedemel
  • 1 spsk olie
  • 1 tsk salt
  • peber
  • 1 tsk muskatnød stødt
  • 450 g hakket spinat optøet
Region Fisk, Vegetarisk
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 45 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 300 g sejfilet, optøet eller anden hvid fisk
  • 2 gulerødder
  • 1 stor porre
  • 1 ps cheasy mozzarella 13% 150 g
  • 4 spsk rasp
  • salt og peber
  • 0,5 pk fuldkornslasagneplader
Bechamelsauce
  • 5 dl minimælk
  • 2,5 spsk hvedemel
  • 1 spsk olie
  • 1 tsk salt
  • peber
  • 1 tsk muskatnød stødt
  • 450 g hakket spinat optøet
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 200 grader
Bechamelsauce
  1. Ryst hvedemelet ud i 1 dl kold mælk i en mel jævner. Bring resten af mælken og olie i kog i en gryde under omrøring.
  2. Tilsæt meljævningen under omrøring. Kog sovsen igennem ca. 5 min. under omrøring. Smag til med 1 tsk. salt og peber og muskatnød.
  3. Optø spinaten og bland den i bechamelsaucen.
Lasagne
  1. Skræl gulerødderne og riv dem fint. Rens porren, skær toppen af og skær resten af porren i skiver. Bland grøntsagerne med bechamelsaucen.
  2. Skær den optøede fisk i mundrette bidder og fordel fisk og spinatblandingen mellem pastaplader i et ildfast fad i lag. Start med spinatblandingen, derefter lidt fisk, pastaplader osv. Slut med et lag spinatblanding og fisk.
  3. Drys lasagnen med revet ost og rasp.
  4. Bag lasagnen i ca. 45 minutter i ovnen.
Recipe Notes

Pris pr. mand: 13-15 kr

Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*