Forberedelses tid | 20 minutter |
Tilberedningstid | 45 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
- 300 g sejfilet, optøet eller anden hvid fisk
- 2 gulerødder
- 1 stor porre
- 1 ps cheasy mozzarella 13% 150 g
- 4 spsk rasp
- salt og peber
- 0,5 pk fuldkornslasagneplader
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Tænd ovnen på 200 grader
Bechamelsauce
- Ryst hvedemelet ud i 1 dl kold mælk i en mel jævner. Bring resten af mælken og olie i kog i en gryde under omrøring.
- Tilsæt meljævningen under omrøring. Kog sovsen igennem ca. 5 min. under omrøring. Smag til med 1 tsk. salt og peber og muskatnød.
- Optø spinaten og bland den i bechamelsaucen.
Lasagne
- Skræl gulerødderne og riv dem fint. Rens porren, skær toppen af og skær resten af porren i skiver. Bland grøntsagerne med bechamelsaucen.
- Skær den optøede fisk i mundrette bidder og fordel fisk og spinatblandingen mellem pastaplader i et ildfast fad i lag. Start med spinatblandingen, derefter lidt fisk, pastaplader osv. Slut med et lag spinatblanding og fisk.
- Drys lasagnen med revet ost og rasp.
- Bag lasagnen i ca. 45 minutter i ovnen.
Recipe Notes