Forberedelses tid | 15 minutter |
Tilberedningstid | 60 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
- 400 g kyllingebryst husk at tø det op, hvis det er frosen.
- 1 kg kartofler
- 1 græskar hokkaido eller butternut (evt. sqaush)
- 1 bk champignon i både
- 250 g cherrytomater
- 2 løg
- 2 fed hvidløg
- 3 spsk olie
- 2 spsk citronsaft
- 2 spsk balsamico kan erstattes med mere citronsaft
- 2 tsk timian
- salt og peber
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Skræl kartoflerne og skær dem i mundrette tern. Vask græskaret, halvér det og skrab kernerne ud. Skær græskaret i tern. Lad skrællen være på græskaret - den er sund og smager rigtig godt.
- Skyl cherrytomaterne og champignoner, og skær løg og champignon i både
- Fordel kartofler- og græskartern samt champignon i et stort ildfastfad eller en bradepande. Fordel løg både og tomater ud over.
- Hæld olie, balsamico, presset hvidløg og krydderier udover grøntsager og vend det hele rundt så olie og krydderier bliver fordelt.
- Bag grøntsagerne i ovnen i 40 minutter
- Skær kyllingen ud i mellemstore stykker og krydr dem salt, peber og lidt timian.
- Når grøntsagerne har været i ovnen i 40 minutter lægges kyllingestykkerne ovenpå og det hele steger videre i 20 minutter.
Recipe Notes