Sandwich med torskerognssalat

Print Recipe
Sandwich med torskerognssalat
Region Fisk, Vegetarisk
Forberedelses tid 10 minutter
Antal personer
Ingredienser
Torskerognssalat
  • 1 ds torskerogn 200 g
  • 1-2 spsk løg finthakket
  • 2 spsk cheasy fraiche 5%
  • 1 spsk mayonnaise
  • 1-2 spsk citronsaft
  • salt og peber
TIlbehør
  • 4 store fuldkornsboller
  • 250 g iceberg eller kål vasket og hakket
  • 4 store gulerødder i stave
  • 0,5 agurk i stave
Region Fisk, Vegetarisk
Forberedelses tid 10 minutter
Antal personer
Ingredienser
Torskerognssalat
  • 1 ds torskerogn 200 g
  • 1-2 spsk løg finthakket
  • 2 spsk cheasy fraiche 5%
  • 1 spsk mayonnaise
  • 1-2 spsk citronsaft
  • salt og peber
TIlbehør
  • 4 store fuldkornsboller
  • 250 g iceberg eller kål vasket og hakket
  • 4 store gulerødder i stave
  • 0,5 agurk i stave
Instruktioner
  1. Mos torskerognen i en skål.
  2. Rør den moste torskerogn sammen med løg, fraiche, mayonnaise, citronsaft, salt og peber. Har du frisk purløg, persille, karse eller lign. smager det også rigtig godt at blande i.
  3. Flæk bollen og fordel salatblade og torskerognssalat i den. Servér med gnavegrønt ved siden af.
Recipe Notes

Pris pr. person: 8-9 kr

Tip! Torskerognssalaten er også rigtig lækker på ristet rugbrød.

Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*