Burger Roulade

Print Recipe
Burger Roulade
Region Oksekød
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
Ingredienser
Roulade
Dressing
Region Oksekød
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
Ingredienser
Roulade
Dressing
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Alle ingredienser til roulade dejen piskes sammen og hældes ud i en stor bradepande beklædt med bagepapir.
  3. Bag rouladen midt i ovnen i ca. 30 minutter.
Fyld
  1. Oksekødet svitses på en pande med 1 spsk olie. Tilsæt presset hvidløg, og krydr med paprika, salt og peber.
  2. Salat snittes, tomat, agurk og løg skæres i skiver.
  3. Vend den bagte roulade ud på bordet eller et stort spækbrædt (med bagepapiret opad). Træk herefter papiret forsigtigt af uden at ødelægge rouladen.
  4. Fordel fyldet på rouladen i denne rækkefølge: oksekød, revet ost, salat, agurk, tomat, (syltede agurker), løg og dressing.
  5. Rul rouladen sammen. Du kan forsøge at skære den i skiver, det kan dog være svært, så jeg plejer at skære den i kvarte.
  6. Velbekomme!
Recipe Notes

Pris pr person: 14-15 kr

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*