Forberedelses tid | 25 minutter |
Tilberedningstid | 30 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
- 1 spsk olie
- 400 g naturli´ fars (minced)
- 2 fed hvidløg
- 2 løg
- 2 tsk Oregano
- 2 tsk paprika
- 2 tsk stødt spidskommen
- 1 tsk stødt chili
- 2 ds hakkede tomater
- 1 squash revet
- 1 peberfrugt i fine tern
- 2 ds røde kidneybønner
- 3 dl vand
- salt og peber
- evt. 1 stang kanel hvis du har husk at tage den op inden servering
Tilbehør
- 1 pk fuldkornsbaguettes
- 1-2 dl cheasy fraiche 5%
Ingredienser
Tilbehør
|
|
Instruktioner
- Varm olien op i en gryde, og svits farsen kort.
- Hak hvidløg og løg fint, og tilsæt det til farsen sammen med oregano, paprika, spidskommen, og chili. Svits det hele under omrøring i ca. 2-3 minutter, hvorefter tomaterne tilsættes.
- Riv squash og og skær peberfrugt i fine tern, og kom dem ved sammen med kidneybønner og vand. (Tilsæt evt. en stang kanel, det giver en super god smag)
- Lad det hele simre ved lav varme i ca. 30 minutter, gerne mere hvis du har tid. Smag til med salt og peber og evt. mere chili. Tilsæt også gerne 1 tsk sukker eller brun farin.
- Varm brød som anvist på posen, og server chili sin carnen med lunt brød og en klat fraiche på toppen.
- Du kan også servere 300 g ris til, hvis du har lyst.
Recipe Notes
Pris pr. person: 12-14 kr