Chili sin carne

Print Recipe
Chili sin carne
Forberedelses tid 25 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
Forberedelses tid 25 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
Instruktioner
  1. Varm olien op i en gryde, og svits farsen kort.
  2. Hak hvidløg og løg fint, og tilsæt det til farsen sammen med oregano, paprika, spidskommen, og chili. Svits det hele under omrøring i ca. 2-3 minutter, hvorefter tomaterne tilsættes.
  3. Riv squash og og skær peberfrugt i fine tern, og kom dem ved sammen med kidneybønner og vand. (Tilsæt evt. en stang kanel, det giver en super god smag)
  4. Lad det hele simre ved lav varme i ca. 30 minutter, gerne mere hvis du har tid. Smag til med salt og peber og evt. mere chili. Tilsæt også gerne 1 tsk sukker eller brun farin.
  5. Varm brød som anvist på posen, og server chili sin carnen med lunt brød og en klat fraiche på toppen.
  6. Du kan også servere 300 g ris til, hvis du har lyst.
Recipe Notes

Pris pr. person: 12-14 kr

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*