Crispy kylling med coleslaw

Print Recipe
Crispy kylling med coleslaw
Region Kylling
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 45 minutter
Antal personer
Ingredienser
Coleslaw
Kartofler
Region Kylling
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 45 minutter
Antal personer
Ingredienser
Coleslaw
Kartofler
Instruktioner
Kartofler
  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Vask og skræl kartoflerne og skær dem i både. Vend kartoflerne med olie, samt paprika, salt og peber. Kom kartoflerne over på en bageplade med bagepapir.
  3. Bag dem i ovnen i ca. 45 minutter til de er gyldne og møre.
Crispy chicken
  1. Skær kyllingen i mindre stykker, ca. på størrelse med nuggets.
  2. Pisk æg og mælk sammen i en dyb tallerken. I en anden dyb tallerken hældes mel og i en tredje dyb tallerken hældes raps (eller knuste cornflakes) samt alle krydderierne.
  3. Dyp og rul nu kyllingestykkerne en efter en i denne rækkefølge:
  4. Først mel, så æg og til sidst rasp (cornflakes).
  5. Derefter sættes kyllingestykkerne på en bageplade med bagepapir. Bag stykkerne over kartoflerne i ovnen i ca. 15-20 minutter til de bliver gyldne, sprøde og kyllingen er gennemstegt.
Coleslaw
  1. Snit kålen fint. Riv gulerødderne.
  2. Bland kål og gulerødder i en skål.
  3. Rør ingredienserne til dressingen sammen: cheasy fraiche, citronsaft, sennep, sukker og salt og peber, og vend den i grønsagerne.
  4. Smag til med salt og peber. Salaten bliver bedst, hvis den får lov at trække en halv times tid i køleskab, men kan også serveres med det samme.
Recipe Notes

Pris pr. person: ca. 11-13 kr

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*