Forberedelses tid | 15 minutter |
Tilberedningstid | 45 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
Crispy kylling
- 450 g kylling bryst el. inderfilet
- 3 dl rasp eller knust cornflakes
- 0,5 tsk chilipulver
- 1 tsk løgpulver
- 1 tsk paprika
- 1 tsk salt
- peber
- hvedemel
- 2 æg
- 1 skvæt minimælk
Coleslaw
- 400 gram hvidkål eller spidskål fintsnittet
- 3 store gulerødder revet
- 2,5 dl fraiche 5%
- 2 tsk sennep gerne dijon
- 2 tsk sukker
- salt og peber
Kartofler
- 1 kg kartofler
- 2 spsk olie
- 2 tsk paprika
- salt og peber
Ingredienser
Crispy kylling
Coleslaw
Kartofler
|
|
Instruktioner
Kartofler
- Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
- Vask og skræl kartoflerne og skær dem i både. Vend kartoflerne med olie, samt paprika, salt og peber. Kom kartoflerne over på en bageplade med bagepapir.
- Bag dem i ovnen i ca. 45 minutter til de er gyldne og møre.
Crispy chicken
- Skær kyllingen i mindre stykker, ca. på størrelse med nuggets.
- Pisk æg og mælk sammen i en dyb tallerken. I en anden dyb tallerken hældes mel og i en tredje dyb tallerken hældes raps (eller knuste cornflakes) samt alle krydderierne.
- Dyp og rul nu kyllingestykkerne en efter en i denne rækkefølge:
- Først mel, så æg og til sidst rasp (cornflakes).
- Derefter sættes kyllingestykkerne på en bageplade med bagepapir. Bag stykkerne over kartoflerne i ovnen i ca. 15-20 minutter til de bliver gyldne, sprøde og kyllingen er gennemstegt.
Coleslaw
- Snit kålen fint. Riv gulerødderne.
- Bland kål og gulerødder i en skål.
- Rør ingredienserne til dressingen sammen: cheasy fraiche, citronsaft, sennep, sukker og salt og peber, og vend den i grønsagerne.
- Smag til med salt og peber. Salaten bliver bedst, hvis den får lov at trække en halv times tid i køleskab, men kan også serveres med det samme.
Recipe Notes