Crispy kylling med coleslaw

Print Recipe
Crispy kylling med coleslaw
Region Kylling
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 45 minutter
Antal personer
Ingredienser
Crispy kylling
  • 450 g kylling bryst el. inderfilet
  • 3 dl rasp eller knust cornflakes
  • 0,5 tsk chilipulver
  • 1 tsk løgpulver
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk salt
  • peber
  • hvedemel
  • 2 æg
  • 1 skvæt minimælk
Coleslaw
  • 400 gram hvidkål eller spidskål fintsnittet
  • 3 store gulerødder revet
  • 2,5 dl fraiche 5%
  • 2 tsk sennep gerne dijon
  • 2 tsk sukker
  • salt og peber
Kartofler
  • 1 kg kartofler
  • 2 spsk olie
  • 2 tsk paprika
  • salt og peber
Region Kylling
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 45 minutter
Antal personer
Ingredienser
Crispy kylling
  • 450 g kylling bryst el. inderfilet
  • 3 dl rasp eller knust cornflakes
  • 0,5 tsk chilipulver
  • 1 tsk løgpulver
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk salt
  • peber
  • hvedemel
  • 2 æg
  • 1 skvæt minimælk
Coleslaw
  • 400 gram hvidkål eller spidskål fintsnittet
  • 3 store gulerødder revet
  • 2,5 dl fraiche 5%
  • 2 tsk sennep gerne dijon
  • 2 tsk sukker
  • salt og peber
Kartofler
  • 1 kg kartofler
  • 2 spsk olie
  • 2 tsk paprika
  • salt og peber
Instruktioner
Kartofler
  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Vask og skræl kartoflerne og skær dem i både. Vend kartoflerne med olie, samt paprika, salt og peber. Kom kartoflerne over på en bageplade med bagepapir.
  3. Bag dem i ovnen i ca. 45 minutter til de er gyldne og møre.
Crispy chicken
  1. Skær kyllingen i mindre stykker, ca. på størrelse med nuggets.
  2. Pisk æg og mælk sammen i en dyb tallerken. I en anden dyb tallerken hældes mel og i en tredje dyb tallerken hældes raps (eller knuste cornflakes) samt alle krydderierne.
  3. Dyp og rul nu kyllingestykkerne en efter en i denne rækkefølge:
  4. Først mel, så æg og til sidst rasp (cornflakes).
  5. Derefter sættes kyllingestykkerne på en bageplade med bagepapir. Bag stykkerne over kartoflerne i ovnen i ca. 15-20 minutter til de bliver gyldne, sprøde og kyllingen er gennemstegt.
Coleslaw
  1. Snit kålen fint. Riv gulerødderne.
  2. Bland kål og gulerødder i en skål.
  3. Rør ingredienserne til dressingen sammen: cheasy fraiche, citronsaft, sennep, sukker og salt og peber, og vend den i grønsagerne.
  4. Smag til med salt og peber. Salaten bliver bedst, hvis den får lov at trække en halv times tid i køleskab, men kan også serveres med det samme.
Recipe Notes

Pris pr. person: ca. 11-13 kr

Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*