Friske fiskefileter med remoulade og citron

Print Recipe
Friske fiskefileter med remoulade og citron
Region Fisk
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 10 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 8 rødspættefileter friske
  • hvedemel
  • 1-2 æg
  • rasp
  • 1 tsk salt
  • peber
  • mør og/eller olie til stegning
  • remoulade og citron
Region Fisk
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 10 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 8 rødspættefileter friske
  • hvedemel
  • 1-2 æg
  • rasp
  • 1 tsk salt
  • peber
  • mør og/eller olie til stegning
  • remoulade og citron
Instruktioner
  1. Æggene slås ud i en dyb tallerken og piskes sammen. Bland rasp sammen med salt og peber i en dyb tallerken. Kom rigeligt hvedemel i en 3. tallerken.
  2. Vend fileterne, først i hvedemel og herefter i æggeblandingen. Til sidst vendes fileterne i rasp og lægges på et skærebræt el. tallerken.
  3. En pande varmes op med fedtstof. Læg de panerede fileter på panden.
  4. Steg fisken ca. 2 minutter på hver side til de er gyldne og gennemstegt.
  5. Server straks med remoulade og citron.
Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*