Fuldkornsburger med pulled pork og coleslaw

Print Recipe
Fuldkornsburger med pulled pork og coleslaw
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 10 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 400 g pulled pork rester fra dagen før
  • 4 fuldkornsburgerboller
  • 0,5 agurk i stave
Coleslaw
  • 500 g hvidkål el. spidskål
  • 5 gulerødder
  • 2,5 dl cheasy fraiche 5%
  • 1-2 tsk sennep gerne dijon
  • 2 tsk sukker
  • salt og peber
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 10 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 400 g pulled pork rester fra dagen før
  • 4 fuldkornsburgerboller
  • 0,5 agurk i stave
Coleslaw
  • 500 g hvidkål el. spidskål
  • 5 gulerødder
  • 2,5 dl cheasy fraiche 5%
  • 1-2 tsk sennep gerne dijon
  • 2 tsk sukker
  • salt og peber
Instruktioner
Coleslaw
  1. Snit kålen fint. Riv gulerødderne. Bland spidskål og gulerødder i en skål.
  2. Rør ingredienserne til dressingen sammen: cheasy fraiche, citronsaft, sennep, sukker og salt og peber, og vend den i grønsagerne.
  3. Smag til med salt og peber. Salaten bliver bedst, hvis den får lov at trække en halv times tid i køleskab, men kan også serveres med det samme.
Pulled pork burger
  1. Lun resterne af pulled porken enten i mikroovnen eller ovnen.
  2. Lun bollerne som anvist på pakken.
  3. Fyld bollerne med kød og coleslaw og sérver med agurkestave og mere coleslaw ved siden af.
Recipe Notes

Pris pr person: 10-12 kr

Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*