Fuldkornstortillas m. spicy kylling, guacamole og salat

Print Recipe
Fuldkornstortillas m. spicy kylling, guacamole og salat
Region Kylling, Mexicansk
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 1 pk fuldkornstortilla
  • 400 g kyllingefilet eller bryst optøet
  • 1 peberfrugt i strimler
  • 1 løg i skiver
  • 1 iceberg
  • 4 tomater
  • 0,5 agurk
  • 1 ds ds majs
  • 2 avocadoer
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk mayonnaise
  • 1 skvæt citronsaft
  • 1 tsk spidskommen
  • 1 tsk paprika
  • salt og peber
  • olie til stegning
Region Kylling, Mexicansk
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 1 pk fuldkornstortilla
  • 400 g kyllingefilet eller bryst optøet
  • 1 peberfrugt i strimler
  • 1 løg i skiver
  • 1 iceberg
  • 4 tomater
  • 0,5 agurk
  • 1 ds ds majs
  • 2 avocadoer
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk mayonnaise
  • 1 skvæt citronsaft
  • 1 tsk spidskommen
  • 1 tsk paprika
  • salt og peber
  • olie til stegning
Instruktioner
  1. Skær kyllingen i strimler. Varm lidt olie på en pande og svits kyllingestrimler sammen med paprika og spidskommen et par minutter. Tilsæt løg og peberfrugt og svits til kyllingen er færdig. Krydr med salt og peber.
  2. Guacamole: Halvér avocadoerne, fjern stenen og skrap kødet ud og put det i en skål. Mos avocadoen sammen med 1 spsk. mayo, presset hvidløg, citronsaft samt salt og peber.
  3. Hak salat, tomat, agurk og hæld vandet fra majsene.
  4. Varm tortillaerne som anvist på pakken, smør dem med avocadodippen og fyld dem med kylling og masser af blandet salat.
Recipe Notes

Pris pr. person: 15-17 kr

Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*