Fyldt kylling med broccolimos og græskar

Print Recipe
Fyldt kylling med broccolimos og græskar
Region Kylling
Forberedelses tid 25 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
Ingredienser
Fyldt kylling
  • 450 g kyllingebryst
  • ½ gl grøn pesto
  • 4 skiver parmaskinke
Tilbehør
  • 1 hokkaido græskar
  • 2 spsk olie
  • 4 fed hvidløg
  • 2 tsk timian
  • salt og peber
Broccolimos
  • 1 ps frossen broccoli
  • 1 ps kartoffelmospulver
  • kogevand fra broccolien
  • salt
Region Kylling
Forberedelses tid 25 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
Ingredienser
Fyldt kylling
  • 450 g kyllingebryst
  • ½ gl grøn pesto
  • 4 skiver parmaskinke
Tilbehør
  • 1 hokkaido græskar
  • 2 spsk olie
  • 4 fed hvidløg
  • 2 tsk timian
  • salt og peber
Broccolimos
  • 1 ps frossen broccoli
  • 1 ps kartoffelmospulver
  • kogevand fra broccolien
  • salt
Instruktioner
Fyldt kylling
  1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  2. Del kyllingen i 4 lige store stykker (hvis du ikke har 4 bryster) og flæk stykker åben på midten. Fyld kyllingen med grøn pesto og luk kyllingebrystet sammen. Vikkel et stykke parmeskinke rundt om den fyldte kylling.
  3. Kyllingebrysterne placeres i den ene side af en bageplade med bagepapir. I den anden side placere du græskaret.
Græskar
  1. Vask græskaret og skær det over på midten. Skrab kernerne ud og skær enderne af. Skær græskaret i store tern.
  2. Pres hvidløg i olien og tilsæt timian. Vend græskarternene sammen med hvidløgsolien. Fordel græskarternene på bagepladen og drys med lidt salt og peber.
  3. Bag kylling og græskar i ovnen i ca. 25 minutter.
Broccoli mos
  1. Kom broccolien i en gryde og kom vand ved så det lige akkurat dækker. Tilsæt lidt salt. Kog broccolien i ca. 10 minutter til den er blød.
  2. Behold vandet fra broccolien og blend broccolien til en jævn masse. Tilføj kartoffelmospulver til broccoli og kogevand, og rør det til en mos. Tilføj evt. lidt mere vand, hvis der er behov for det. Smag til med salt.
  3. Server mosen med græskartern og den fyldte kylling.
Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*