Forberedelses tid | 25 minutter |
Tilberedningstid | 30 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
- 2 stk spaghettisquash
- 2 spsk olie
- salt
- 1 ps cheasy mozzarella 13%
Kødsauce
- 1 spsk olie til stegning
- 400 g hakket oksekød 3-7% (kan erstattes med svin eller kylling)
- 1 løg finthakket
- 3 fed hvidløg finthakket eller presset
- 2 gulerødder revet
- 1 ds hakkede tomater
- 1 ds tomatpure 140 g
- 1 bouillonterning okse el. grøntsag
- 1 spsk paprika
- 2 tsk timian
- 1 tsk basilikum
- 1 tsk Oregano
- salt og peber
Ingredienser
Kødsauce
|
|
Instruktioner
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Skær spaghetti squashen over i to halve på den lange led. Skrab kernerne ud og smør indersiden af squashen med lidt olie. Drys til sidst med lidt salt.
- Læg squashen med indersiden nedad på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ovnen 30-35 minutter. Imens de bager, laver du kødsauce.
Kødsauce
- Opvarm lidt olie i en gryde og svits løg og hvidløg til løgene er klare.
- Tilsæt kødet og brun det af.
- Tilsæt gulerødder, hakket tomat, tomatpure, bouillonterning og krydderier, og lad saucen simre indtil squashen er færdigbagt. Smag saucen til med salt og peber.
Fyldte spaghettisquash
- Brug en gaffel til at skrabe indmaden i squashen løst i trevler. Når du har løsnet det hele, fordeles det jævnt i squash-skallen og kødsaucen fordeles henover.
- Slut af med revet mozzarella og bag squashen yderligere 5-10 minutter til osten er smeltet.
- Den fyldte spaghetti squash kan evt. serveres med lidt fuldkornsbrød ved siden af.
Recipe Notes
Pris pr person: 18-19 kr