Forberedelses tid | 15 minutter |
Tilberedningstid | 60 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
Fyldt svinemørbrad
- 500 g svinemørbrad
- 1 glas grøn pesto eller rød
- 1 pk bacon i skiver
Tilbehør
- 1 kg kartofler
- 1 ps fransk inspireret grøntsagsblanding, lækkert og nemt eller anden grøntsagsblanding, 4-500 g
- 3 fed hvidløg
- 2 spsk olie
- 2 tsk paprika
- salt og peber
Ingredienser
Fyldt svinemørbrad
Tilbehør
|
|
Instruktioner
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Skræl kartoflerne og skær dem i både. Kom dem i et ildfast fad sammen men en pose efterårsblanding. Hæld olie og krydderier udover, og bland det hele sammen.
Fyldt svinemørbrad
- Afpuds mørbraden for scener og lav et snit på langs i den uden at skære helt igennem. Fordel pesto i snittet og krydr med peber. Vikl bacon skiver hele vejen omkring mørbraden.
- Brun den hurtigt på alle sider på en pande og læg derefter mørbraden oven på kartofler og grøntsager i et ildfast fad.
- Kom fadet i ovnen - vend mørbraden efter 20 minutter. Efter 40 minutter tages svinemørbraden ud for at trække. Rør lidt i kartofler og grøntsager og lad dem bage videre i ovnen i yderligere 15 minutter imens kødet trækker. (Det er vigtigt at kødet for lov at trække for at bevare saften i kødet).
- Når kødet har trukket 15 minutter, skæres det i skiver og serveres med de bagte kartofler og grøntsager.