Forberedelses tid | 30 minutter |
Tilberedningstid | 15 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
Tærtedej
- 150 g fuldkornsmel grahamsmel, fuldkornshvedemel, osv.
- 100 g havregryn
- 4 spsk hvedemel
- 2 spsk olie rapsolie eller olivenolie
- 4 spsk cheasy fraiche 5%
- 0,5 tsk salt
- 1 dl vand
Fyld
- 2 spsk olie til stegning
- 2 løg i tern
- 2 fed hvidløg
- 1 aubergine i fine tern
- 2 gulerødder revet
- 1 ds hakkede tomater
- 70 g tomatpure
- 1 tsk Oregano
- 1 tsk basilikum
- 1 tsk paprika
- salt og peber
- 1 ps cheasy mozzarella 13%
Ingredienser
Tærtedej
Fyld
|
|
Instruktioner
Tærtedej
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Bland alle ingredienserne sammen i en skål, og ælt det sammen, så det bliver en fast masse. Hold igen med vandet, og tilsæt det lidt ad gang indtil dejen kan hænge sammen.
- Fordel dejen i en stor smurt tærteform eller springform, og prik huler rundt omkring i dejen med en gaffel. Forbag tærtebunden i 15 minutter.
Fyld
- Opvarm olien i en gryde, og svits løg tern og hvidløg et par minutter.
- Tilføj aubergine, gulerødder, hakkede tomater og tomatpure, og lad det simre.
- TIlsæt krydderier og lad det simre. Smag til med salt og peber, og evt. mere krydderi.
- Fordel saucen på den forbagte tærtedej, og slut af med revet mozzerella.
- Bag tærten i ca. 14-18 minutter.
- Servér med en grøn salat.
Recipe Notes
Pris: 7-9 kr