Forberedelses tid | 10 minutter |
Tilberedningstid | 20 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
- 2 kg gulerødder
- 2 løg
- 2 fed hvidløg
- 2,5 dl oma madlavningsfløde 4%
- 1 spsk paprika
- 2-3 tsk spidskommen
- 1 liter hønse- eller grøntsagsbouillon 1-2 terninger + vand
- Hvis du har ingefær kan du evt. give suppen et lille pift
- salt og peber
- olie
- 1 pk fuldkornsbaguettes
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Hak løg og hvidløg fint, og steg dem let i en stor gryde
- Skræl og skær gulerødderne i grove stykker, og kom den op til løgene.
- Tilsæt krydderierne, og hæld bouillonen ved. Lad det simre til gulerødderne er helt møre.
- Blend suppen, tilsæt madlavningsfløde og smag til med salt og peber.
- Serveres med varme fuldkornsbaguettes.
Recipe Notes
Pris Pris pr. person: 8 kr