Gullash med grøn mos

Print Recipe
Gullash med mos
Region Oksekød
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 40 minutter
Antal personer
Ingredienser
Rodfrugtmos
Gullash
Region Oksekød
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 40 minutter
Antal personer
Ingredienser
Rodfrugtmos
Gullash
Instruktioner
  1. Opvarm olie i en gryde og brun oksekødet ved høj varme.
  2. Tilsæt finthakket løg og hvidløg, og lad det svitse med 1 minut.
  3. Tilsæt paprika, spidskommen, chili og tomatpure og lad det svits 10 sekunder.
  4. Tilsæt vand, bouillonterning, peberfrugt og gulerødder, og lad det simre under låg imens du laver mos - gerne længere. Når jeg har god tid, lader jeg den simre 1-2 timer, så bliver den ekstra god.
  5. Smag til med salt og peber.
Rodfrugtmos
  1. Kartofler skrælles og skæres i grove tern. Broccoli vaskes og skæres i grove stykker - du skal også brugestokken.
  2. Kom grøntsager i en stor gryde og dæk lige akkurat med vand. Lad det koge til kartoflerne og broccolien er møre.
  3. Hæld vandet fra og tilsæt salt og evt. lidt mælk. Mos det hele til mos - jeg bruger håndmikseren.
  4. Servér med masser af lækker gullash.
Recipe Notes

Pris: 12-14 kr

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*