Forberedelses tid | 20 minutter |
Tilberedningstid | 40 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
Rodfrugtmos
- 1 kg kartofler
- 1 broccoli eller en pose fra frost
- evt. et skvæt mælk
- salt og peber
Gullash
- 3-400 g oksekød i tern
- 3 løg i tern
- 2 fed hvidløg
- 2 spsk paprika
- 0,5 tsk spidskommen
- 140 g tomatpure
- 0,5 tsk chili stødt
- 5 gulerødder i tern
- 1 rød peberfrugt i tern
- 5 dl vand
- 1 bouillonterning okse
- salt og peber
Ingredienser
Rodfrugtmos
Gullash
|
|
Instruktioner
- Opvarm olie i en gryde og brun oksekødet ved høj varme.
- Tilsæt finthakket løg og hvidløg, og lad det svitse med 1 minut.
- Tilsæt paprika, spidskommen, chili og tomatpure og lad det svits 10 sekunder.
- Tilsæt vand, bouillonterning, peberfrugt og gulerødder, og lad det simre under låg imens du laver mos - gerne længere. Når jeg har god tid, lader jeg den simre 1-2 timer, så bliver den ekstra god.
- Smag til med salt og peber.
Rodfrugtmos
- Kartofler skrælles og skæres i grove tern. Broccoli vaskes og skæres i grove stykker - du skal også brugestokken.
- Kom grøntsager i en stor gryde og dæk lige akkurat med vand. Lad det koge til kartoflerne og broccolien er møre.
- Hæld vandet fra og tilsæt salt og evt. lidt mælk. Mos det hele til mos - jeg bruger håndmikseren.
- Servér med masser af lækker gullash.
Recipe Notes
Pris: 12-14 kr