Sprøde Torskeburgere med citronmayonnaise, salat og rodfrugtfritter

Print Recipe
Sprøde Torskeburgere med citronmayonnaise, salat og rodfrugtfritter
Region Fisk
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 45 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 1 ps torskeburgere Rema 1000
  • 4 fuldkornsboller
  • 0,5 iceberg eller kål fintsnittet
  • 0,5 agurk i skiver
  • 1 dl mayonnaise
  • 1 spsk cheasy fraiche 5%
  • 2 spsk citronsaft
Rodfrrugtfritter
  • 700 g blandede rodfrugter(pastinak, jordskok, persillerødder osv.)
  • 2 spsk olie
  • salt og peber
Region Fisk
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 45 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 1 ps torskeburgere Rema 1000
  • 4 fuldkornsboller
  • 0,5 iceberg eller kål fintsnittet
  • 0,5 agurk i skiver
  • 1 dl mayonnaise
  • 1 spsk cheasy fraiche 5%
  • 2 spsk citronsaft
Rodfrrugtfritter
  • 700 g blandede rodfrugter(pastinak, jordskok, persillerødder osv.)
  • 2 spsk olie
  • salt og peber
Instruktioner
Rodfrugtfritter
  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Vask og skræl rodfrugterne. Skær dem i tykke stænger, og vend dem i en skål med olie, samt salt og peber.
  2. Fordel fritterne på en bageplade med bagepapir, og bage fritterne i ovnen i ca. 45 minutter til de er gyldne og sprøde. Vend gerne fritterne undervejs.
Torskeburgere
  1. Salat (eller kål) snittes fint, agurk skæres i skiver.
  2. Torskeburgerne lægges på en bageplade med bagepapir og bages i ovnen i 20 minutter til de er fyldne og sprøde.
  3. Rør mayonnaise sammen med fraiche samt citronsaft.
  4. Lun burgerbollerne og smør dem med citronmayo (gem resten som dyppelse til fritterne). Fyld bollerne med salat, agurk samt torskeburgerbøf.
  5. Servér med lun fritter og resten af citronmayoen.
Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*