Forberedelses tid | 20 minutter |
Tilberedningstid | 45 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
- 1 ps torskeburgere Rema 1000
- 4 fuldkornsboller
- 0,5 iceberg eller kål fintsnittet
- 0,5 agurk i skiver
- 1 dl mayonnaise
- 1 spsk cheasy fraiche 5%
- 2 spsk citronsaft
Rodfrrugtfritter
Ingredienser
Rodfrrugtfritter
|
|
Instruktioner
Rodfrugtfritter
- Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Vask og skræl rodfrugterne. Skær dem i tykke stænger, og vend dem i en skål med olie, samt salt og peber.
- Fordel fritterne på en bageplade med bagepapir, og bage fritterne i ovnen i ca. 45 minutter til de er gyldne og sprøde. Vend gerne fritterne undervejs.
Torskeburgere
- Salat (eller kål) snittes fint, agurk skæres i skiver.
- Torskeburgerne lægges på en bageplade med bagepapir og bages i ovnen i 20 minutter til de er fyldne og sprøde.
- Rør mayonnaise sammen med fraiche samt citronsaft.
- Lun burgerbollerne og smør dem med citronmayo (gem resten som dyppelse til fritterne). Fyld bollerne med salat, agurk samt torskeburgerbøf.
- Servér med lun fritter og resten af citronmayoen.