Herregårdsbøf

Print Recipe
Herregårdsbøf
Region Dansk, Oksekød
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 50 minutter
Antal personer
Ingredienser
Region Dansk, Oksekød
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 50 minutter
Antal personer
Ingredienser
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft
  2. Kartoflerne skrælles og skæres i både. Vend dem med 2 spsk. olie og paprika-
  3. Fordel kartoflerne på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag dem i ovnen 45-50 minutter til de sprøde.
  4. Vask cherrytomaterne og kom dem i et lille ildfast fad. Drys med salt og peber. Bag dem i ovnen i ca. 15-20 minutter.
  5. Varm ærter og bearnaise som anvist på posen.
  6. Form kødet til 4 hakkebøffer, krydr med salt og peber. Gennemsteg dem på panden ca. 6 minutter på hver side alt efter tykkelse.
  7. Servér bøfferne med kogte ærter, bagte tomater, kartofler samt lun bearnaise.
Recipe Notes

Pris pr. person: 13-15 kr

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*