Forberedelses tid | 10 minutter |
Tilberedningstid | 50 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
- 450 g hakket oksekød max 10% fedt
- 1 kg kartofler
- 1 ps ærter frost
- 250 g cherrytomater
- 1 gl bearnaise sauce
- paprika
- olie
- salt og peber
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Tænd ovnen på 200 grader varmluft
- Kartoflerne skrælles og skæres i både. Vend dem med 2 spsk. olie og paprika-
- Fordel kartoflerne på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag dem i ovnen 45-50 minutter til de sprøde.
- Vask cherrytomaterne og kom dem i et lille ildfast fad. Drys med salt og peber. Bag dem i ovnen i ca. 15-20 minutter.
- Varm ærter og bearnaise som anvist på posen.
- Form kødet til 4 hakkebøffer, krydr med salt og peber. Gennemsteg dem på panden ca. 6 minutter på hver side alt efter tykkelse.
- Servér bøfferne med kogte ærter, bagte tomater, kartofler samt lun bearnaise.
Recipe Notes
Pris pr. person: 13-15 kr