Herregårdsbøf

Print Recipe
Herregårdsbøf
Region Dansk, Oksekød
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 50 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 450 g hakket oksekød max 10% fedt
  • 1 kg kartofler
  • 1 ps ærter frost
  • 250 g cherrytomater
  • 1 gl bearnaise sauce
  • paprika
  • olie
  • salt og peber
Region Dansk, Oksekød
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 50 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 450 g hakket oksekød max 10% fedt
  • 1 kg kartofler
  • 1 ps ærter frost
  • 250 g cherrytomater
  • 1 gl bearnaise sauce
  • paprika
  • olie
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft
  2. Kartoflerne skrælles og skæres i både. Vend dem med 2 spsk. olie og paprika-
  3. Fordel kartoflerne på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag dem i ovnen 45-50 minutter til de sprøde.
  4. Vask cherrytomaterne og kom dem i et lille ildfast fad. Drys med salt og peber. Bag dem i ovnen i ca. 15-20 minutter.
  5. Varm ærter og bearnaise som anvist på posen.
  6. Form kødet til 4 hakkebøffer, krydr med salt og peber. Gennemsteg dem på panden ca. 6 minutter på hver side alt efter tykkelse.
  7. Servér bøfferne med kogte ærter, bagte tomater, kartofler samt lun bearnaise.
Recipe Notes

Pris pr. person: 13-15 kr

Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*