Forberedelses tid | 10 minutter |
Tilberedningstid | 20 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
- 1 hokkaido græskar ca. 1 kg
- 3 løg
- 500 g knoldselleri
- 3 fed hvidløg
- 2 tsk timian
- 1 liter vand
- 1 bouillonterning
- 2,5 dl oma madlavningsfløde 4%
- olie
- 1 pk bacontern
- Tilbehør: fuldkornsbaguette
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Hokkaidoen vaskes og skæres over. Fjern kernerne med en ske og skær den i grove tern. Lad skrællen side på, da den afgiver smag og er sund.
- Knoldselleri skrælles og skæres i grove tern.
- Svits hvidløg og løg i lidt olie i en stor gryde.
- Tilsæt hokkaido og knoldselleri, lad det stege i 5 minutter, hvorefter vand og bouillon hældes ved.
- Det hele skal simre ved svag varme til grøntsagerne er møre, hvorefter suppen blendes. Tilsæt madlavningsfløde og rør rundt.
- Smag til med timian, salt og peber og tilsæt evt. lidt vand hvis du vil have suppen lidt tyndere.
- Rist bacontern sprøde på en pande.
- Server suppen med den sprød bacon og lun baguette (og evt. en klat creme fraiche hvis du har).
Recipe Notes
Pris pr. person: 11-13 kr