Kartoffelomelet m. røget makrel og grønt

Print Recipe
Kartoffelomelet m. røget makrel og grønt
Region Fisk
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 45 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 500 g kartofler
  • 6 æg
  • 2 dl minimælk
  • 1 tsk salt
  • 2 spsk olie til stegning
  • 150 g varmrøget makrel
  • 250 g cherrytomater el. alm tomater i både
  • 250 g grønne asparges
Region Fisk
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 45 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 500 g kartofler
  • 6 æg
  • 2 dl minimælk
  • 1 tsk salt
  • 2 spsk olie til stegning
  • 150 g varmrøget makrel
  • 250 g cherrytomater el. alm tomater i både
  • 250 g grønne asparges
Instruktioner
  1. Kog kartoflerne møre i letsaltet vand.
  2. Pisk æg, mælk samt salt og peber sammen i en skål.
  3. Skær kartoflerne i kvarte.
  4. Opvarm lidt fedtstof på panden ved jævn varme og svits kartoflerne i ca. 2-3 minutter.
  5. Skru ned til svag varme og hæld æggemassen udover kartoflerne.
  6. Skub forsigtigt i omeletten til den begynder at stivne. Bag omeletten (uden låg) i ca. 15-20 min.
  7. Vask tomaterne og aspargesen . Skær tomaterne i både, knæk/skær den nederste del af aspargesen og smid væk. Resten af aspargesen skæres i grov stykker.
  8. Makrel plukkes i mindre stykker (hvis der er skind og ben på makrellen, skal dette fjernes først).
  9. Fordel makrel og grøntsager udover omeletten og servér straks, evt. med et stykke rugbrød til.
Recipe Notes

Pris pr person: ca. 15 kr

Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*