Kartoffelpizza med bacon og rosmarin

Print Recipe
Kartoffelpizza med bacon og rosmarin
Region Bagværk
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Antal personer
Ingredienser
Kartoffelpizza
  • 1 portion fuldkorns pizzadej
  • 500 g kartofler skrællet og i tynde skiver
  • 1 pk bacon i tern
  • 3 fed hvidløg
  • 3 spsk olie
  • salt og peber
  • 1 ps cheasy mozzarella 13%
  • 2 tsk rosmarin
Tilbehør
  • 0,5 agurk i stave
  • 4 store gulerødder i stave
Region Bagværk
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Antal personer
Ingredienser
Kartoffelpizza
  • 1 portion fuldkorns pizzadej
  • 500 g kartofler skrællet og i tynde skiver
  • 1 pk bacon i tern
  • 3 fed hvidløg
  • 3 spsk olie
  • salt og peber
  • 1 ps cheasy mozzarella 13%
  • 2 tsk rosmarin
Tilbehør
  • 0,5 agurk i stave
  • 4 store gulerødder i stave
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 220 grader.
  2. Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Rist baconternene sprøde på en pande.
  3. Bland olie, presset hvidløg samt salt og peber.
  4. Rul dejen ud og pensel dejen med lidt af hvidløgsolien - sørg for at gemme lidt olie.
  5. Fordel kartoflerne i et tyndt lag udover dejen, og pensel derefter med lidt af olien - pizzaen skal ikke svømme i olie 😉
  6. Top pizzaen med ost, ristede bacontern og drys med rosmarin.
  7. Bag pizzaen i ovnen i ca. 15 minutter indtil bunden er bagt og kartoflerne mører.
  8. Server den varme pizza med grøntsagsstave.
Recipe Notes

Pris pr person: 7-9 kr

Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*