Forberedelses tid | 20 minutter |
Tilberedningstid | 15 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
Kartoffelpizza
- 1 portion fuldkorns pizzadej
- 500 g kartofler skrællet og i tynde skiver
- 1 pk bacon i tern
- 3 fed hvidløg
- 3 spsk olie
- salt og peber
- 1 ps cheasy mozzarella 13%
- 2 tsk rosmarin
Tilbehør
- 0,5 agurk i stave
- 4 store gulerødder i stave
Ingredienser
Kartoffelpizza
Tilbehør
|
|
Instruktioner
- Tænd ovnen på 220 grader.
- Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Rist baconternene sprøde på en pande.
- Bland olie, presset hvidløg samt salt og peber.
- Rul dejen ud og pensel dejen med lidt af hvidløgsolien - sørg for at gemme lidt olie.
- Fordel kartoflerne i et tyndt lag udover dejen, og pensel derefter med lidt af olien - pizzaen skal ikke svømme i olie 😉
- Top pizzaen med ost, ristede bacontern og drys med rosmarin.
- Bag pizzaen i ovnen i ca. 15 minutter indtil bunden er bagt og kartoflerne mører.
- Server den varme pizza med grøntsagsstave.
Recipe Notes
Pris pr person: 7-9 kr