Kartoffelpizza med bacon og rosmarin

Print Recipe
Kartoffelpizza med bacon og rosmarin
Region Bagværk
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Antal personer
Ingredienser
Kartoffelpizza
Tilbehør
Region Bagværk
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Antal personer
Ingredienser
Kartoffelpizza
Tilbehør
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 220 grader.
  2. Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Rist baconternene sprøde på en pande.
  3. Bland olie, presset hvidløg samt salt og peber.
  4. Rul dejen ud og pensel dejen med lidt af hvidløgsolien - sørg for at gemme lidt olie.
  5. Fordel kartoflerne i et tyndt lag udover dejen, og pensel derefter med lidt af olien - pizzaen skal ikke svømme i olie 😉
  6. Top pizzaen med ost, ristede bacontern og drys med rosmarin.
  7. Bag pizzaen i ovnen i ca. 15 minutter indtil bunden er bagt og kartoflerne mører.
  8. Server den varme pizza med grøntsagsstave.
Recipe Notes

Pris pr person: 7-9 kr

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*