Forberedelses tid | 15 minutter |
Tilberedningstid | 25 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
Grøn pastasalat
- 1 kg kartofler gerne små nye kartofler
- 1 broccoli i små buketter
- 350 g ærter optøet eller friske
- 1 agurk i tern
- 2,5 dl cheasy fraiche 5%
- 2 spsk mayonnaise
- 2 fed hvidløg
- 2 tsk sennep gerne dijon
- rigeligt salt og peber
- evt et drys purløg eller persille hvis du har
Krydret svinefilet
Ingredienser
Grøn pastasalat
Krydret svinefilet
|
|
Instruktioner
Grøn kartoffelsalat
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Skær broccolien i små buketter og skræl/skrab kartoflerne og skær dem i halve eller kvarte (alt efter størrelse).
- Kog kartoflerne til de er møre i letsaltet vand, og lad broccolien koge med de sidste 2 minutter. Kartofler og broccoli køles af. (Det kan hurtigt afkøles ved at overhælde det med kold vand)
- Skær agurk i små tern og optø ærterne.
- Bland ingredienserne sammen til dressingen, og vend kartofler, grøntsager og dressing sammen til en lækker salat. Stil den på køl indtil kødet er færdig.
Krydret svinefilet
- Kom svinefileten i et ildfast fad eller på en bageplade med bagepapir. Bag den i en forvarmet ovn ved 200 grader i 25 minutter. Lad den trække 5-10 minutter inden du skærer den i skiver.
- Servér med grøn kartoffelsalat.