Krydret svinefilet med grøn kartoffelsalat

Print Recipe
Krydret svinefilet med grøn kartoffelsalat
Region Dansk, Svinekød
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
Region Dansk, Svinekød
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
Instruktioner
Grøn kartoffelsalat
  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Skær broccolien i små buketter og skræl/skrab kartoflerne og skær dem i halve eller kvarte (alt efter størrelse).
  3. Kog kartoflerne til de er møre i letsaltet vand, og lad broccolien koge med de sidste 2 minutter. Kartofler og broccoli køles af. (Det kan hurtigt afkøles ved at overhælde det med kold vand)
  4. Skær agurk i små tern og optø ærterne.
  5. Bland ingredienserne sammen til dressingen, og vend kartofler, grøntsager og dressing sammen til en lækker salat. Stil den på køl indtil kødet er færdig.
Krydret svinefilet
  1. Kom svinefileten i et ildfast fad eller på en bageplade med bagepapir. Bag den i en forvarmet ovn ved 200 grader i 25 minutter. Lad den trække 5-10 minutter inden du skærer den i skiver.
  2. Servér med grøn kartoffelsalat.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*