Kyllingelasagne

Print Recipe
Kyllingelasagne
Region Italiensk, Kylling
Forberedelses tid 25 minutter
Tilberedningstid 40 minutter
Antal personer
Ingredienser
Kødsauce
  • 450 g hakket kylling max 10% fedt
  • 3 gulerødder revet
  • 2 løg finthakket
  • 2 fed hvidløg
  • 2 ds hakkede tomater
  • 2 dl vand
  • 1 squash revet
  • evt. peberfrugt el. aubergine i tern
  • 1 spsk Oregano
  • 1 tsk timian
  • salt og peber
  • 2 tsk paprika
  • 1 bouillonterning kylling el. grøntsag
  • 12 fuldkornslasagneplader
Bechamelsauce
  • 5 dl minimælk
  • 2,5 spsk hvedemel
  • 1 spsk olie eller smør
  • 0,5 tsk muskatnød stødt
  • salt og pebet
  • 0,5 ps revet ost max 17% fedt, ca. 75 gram
Topping
  • 0,5 ps revet ost max 17% fedt, ca. 75 gram
Region Italiensk, Kylling
Forberedelses tid 25 minutter
Tilberedningstid 40 minutter
Antal personer
Ingredienser
Kødsauce
  • 450 g hakket kylling max 10% fedt
  • 3 gulerødder revet
  • 2 løg finthakket
  • 2 fed hvidløg
  • 2 ds hakkede tomater
  • 2 dl vand
  • 1 squash revet
  • evt. peberfrugt el. aubergine i tern
  • 1 spsk Oregano
  • 1 tsk timian
  • salt og peber
  • 2 tsk paprika
  • 1 bouillonterning kylling el. grøntsag
  • 12 fuldkornslasagneplader
Bechamelsauce
  • 5 dl minimælk
  • 2,5 spsk hvedemel
  • 1 spsk olie eller smør
  • 0,5 tsk muskatnød stødt
  • salt og pebet
  • 0,5 ps revet ost max 17% fedt, ca. 75 gram
Topping
  • 0,5 ps revet ost max 17% fedt, ca. 75 gram
Instruktioner
Kødsauce
  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Varm olie i en gryde og svits løg og hvidløg heri. Tilsæt hakket kyllingog brun kødet godt.
  3. Tilsæt hakkede tomater, vand og grøntsager.
  4. Tilsæt krydderier og lad kødsaucen simre i ca. 10-15 minutter imens du laver bechamelsaucen. Smag til salt og peber.
Bechamelsauce
  1. Lav en jævning af 1 dl mælk og mel. Bring resten af mælken og olien i kog i en gryde under omrøring. Tilsæt meljævningen under omrøring.
  2. Tilføj ost og kog sovsen igennem, stadig under omrøring. Smag til med salt, peber og muskatnød.
Lasagne
  1. Fordel skiftevis lasagneplader, kødsauce og bechamelsauce i et stort ildfastfad.
  2. Slut af med bechamelsaucen og top med lidt revet ost. Bag lasagnen i ovnen i ca. 35-40 minutter til pladerne er møre og osten gylden.
Del denne opskrift
 

One Comment

  1. Skal der ikke også ost i saucen ?

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*