Forberedelses tid | 15 minutter |
Tilberedningstid | 25 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
Pikantsuppe
- 2 spsk olie
- 2 løg i fine tern
- 2 fed hvidløg finthakket
- 1 porrer i tynde skiver
- 2 peberfrugt, rød finthakket
- 1,5 liter vand
- 2 bouillonterninger grøntsag el. kylling
- 100 g røde linser tørrede
- 200 g pikantost buko el philadelphia
- salt og peber
Tilbehør
- 1 pk fuldkornsbaguettes
Ingredienser
Pikantsuppe
Tilbehør
|
|
Instruktioner
- Skyl, rens og snit alle grønsagerne.
- Varm olie i en stor gryde og svits løg og hvidløg i 2 minutter.
- Tilsæt porrer og peberfrugt og svits det i ca. 5 minutter under omrøring.
- Tilsæt linser, vand og bouillon, og lad det småsimre i ca. 20-25 minutter - husk at røre undervejs.
- Tilsæt pikant ost og sørg for at få rørt det godt ud i suppen og at det smelter, så der ingen klumper er.
- Varm suppen igennem og smag til med salt og peber.
- Servér med lune fuldkornsbaguettes.